1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 12 i lt 1.91

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez procontrol2, Wrzesień 26, 2011.

  1. procontrol2

    procontrol2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiatm chodzi mi dead island oraz deus ex ale przy fifie 12 wola o aktualizacje pytanie czy puscic czy przerobic do 1.92 . Jesli koniecznie przerobic to jak to zrobic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    jaka masz wersje dasha i jaka to konsola?
     
  4. procontrol2

    procontrol2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dasha nie wiem jakiego mam( nie wiem gdzie to sprawdzic ) ale ostantio aktualizacja pod kinecta mi sie robilo z gry kinect adventures i wszyskto hulało a konsola to arcade na jasperze
     
  5. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    To robiąc teraz aktualizację wywali prawdopodobnie wywali Ci przeróbkę z napędu. Piszę prawdopodobnie bo niewiem jaki masz dash.

    Ustawienia Systemu--->Ustawienia Konsoli--->Dane systemowe(najedź na to i pokaże Ci sie interfejs główny 2.0.....)
     
  6. M4ciek

    M4ciek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dołączę się do wątku.

    Mam fata z LT+ 1.1 i chciałbym tą fifę obadać - z tego co czytałem potrzeba 1.91 (ew. 1.92) i nie wiem, czy jest sens aktualizować napęd teraz.
    Czy może szykuje się w niedługim czasie jakaś poważniejsza aktualizacja, na którą warto poczekać (żebym w krótkim czasie nie musiał ponownie wydawać 30 pln :p)
     
  7. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Nie wiadomo kiedy (w najbliższym czasie?) wyjdzie LT 2.0 więc wydanie ponownie kasy, nie ominie Cię.
    Chyba 30 zł to nie tak wiele, jak cena jednej gry to 170-200?
     
  8. M4ciek

    M4ciek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pewnie, że nie tak wiele. Ale skoro jak na razie zależałoby mi tylko na tej fifie, a w perspektywie byłoby wypuszczenie firmware LT 2.0 w "najbliższym czasie" to mógłbym poczekać :)
     
  9. procontrol2

    procontrol2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Piko37 moj Dash wyglada tak 2,0,13146,0
     
  10. fossik92

    fossik92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tez mam tego dasha tylko LT 1.9 i moje pytanie brzmi czy bede musial akualizowac do 2.0.13599.0. aby zagrac w fife 12, jesli tak to czy z mojego dasha do tego 2.0.13599.0. czy usunie mi przerobke ?
     
  11. procontrol2

    procontrol2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    doczytalem ze chodzi i aktualizowac na kazdym powyzej 1.9 ale czy to prawda , nie mam pojecia sam sie waham czy puscic aktualizacje
     
  12. KunKwatPL

    KunKwatPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    L-ew
    Kurde a może ktoś odpowie na pytanie osoby która założyła temat bo jeszcze takiej odpowiedzi nie widziałem.
    Konkrety jakieś a nie *******icie i każdy sobie dopisuje własne problemy. Kolega procontrol2 pytał czy będzie mógł normalnie grać w fife na przeróbce LT+ 1.1 i dashu 2.0.13146.0. Szybka i konkretna odpowiedź będzie chodzićczy wymaga aktualizacji która usunie przeróbke.


    PS: Czemu moderatorzy nic z tym nie robią :(
     
  13. theragorn

    theragorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Fifa 12 wymaga aktualizacji do 2.0.13599.0 (aktualizacja ta usuwa przeróbkę, chyba że ma się lt 1.92 )
     
  14. SyKu

    SyKu Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie lepiej się wstrzymać te parę dni? Jak widać na stronie C4eva już prawie prawie LT+ 2.0 jest gotowe do wypuszczenia. :)

    [2011-09-28 01:25PM UTC] <c4eva> liteon phat 2.0 complete, booting gow3 backup fine
    [2011-09-27 10:17PM UTC] <c4eva> Benq LT 2.0 complete, working on Liteon Phat
     
  15. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Pewnie ze tak
     
  16. ethann

    ethann Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja nie dość, że mam LT 1.92 i najnowszy dash 2.013599.0 (nowy Deus Ex działa bez problemu) to i tak przy próbie uruchomienia Fifa 2012 dostaję komunikat, że gra wymaga aktualizacji konsoli. Nawet, gdy próbuję kontynuować aktualizację, to wyskakuje błąd, że płyta jest nie do odczytania... Ktoś się spotkał z takim problemem ? Mam nadzieję, że nowy LT pomoże.
     
  17. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jestes pewien ze masz 599 ??
     
  18. ethann

    ethann Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeżeli ustawienia systemu w menu konsoli nie kłamią, to mam 2.013599.0.
     
  19. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Albo faktycznie cos z plyta nie tak zle nagrana dzziwna sprawa
     
  20. procontrol2

    procontrol2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja sie juz dowiedzialem i napisze moze komus pomoze zrobiłem aktualizacje i na 1.91 chodzi dalej z tego co wiem ponizej 1,91 kasuje przerobki

    FIFA aktualizuje dasha do 2.0.13599.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum