1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 12 i LT 2.0?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez ratajczak1503, Wrzesień 20, 2011.

  1. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    Ostatnio natknąłem się na wypowiedź jednego z użytkowników na jednym z portali o grach, gdzie napisał, że wymagany będzie LT 2.0, aby odpalić FIFE.
    Wiadomo coś na ten temat? Ostatnio wgrałem 1.9.1 i nie mam za bardzo ochoty wgrywać 2.0(jeżeli wyjdzie w najbliższym czasie)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nikt tego nie wie do czasu aż nie będzie jakieś wstawki na necie
     
  4. kamiIeqPL

    kamiIeqPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    narazie wszystkie gry sportowe jakie wyszły we wrześniu nie mają XGD3 (w tym jedna od EA - NHL 12)
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to tylko teoria wydawania gier na ea odnośnie fify niewiadomo jak to będzie wygłądać
     
  6. orix

    orix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie trudno jest się domyślić, że EA zarabia praktycznie tylko na fifie. Tak więc najnowsza Fifa nie obejdzie się bez najnowszych zabezpieczeń. NHL 12 szału nie robi, po raz kolejny to samo, EA zrezygnowało już z NBA. Reszta powoli też upada. Tylko Fifa wiedzie prym - więc XGD3 na pewno będzie.
     
  7. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nowy format danych którego nie obslugują obecne lt
     
  9. Tomaszek88

    Tomaszek88 Banned

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jakoś mi się to nie widzi. NHL 12 jest bardzo dobrą grą. O tym że to nic ciekawego wypowiadają się przeważnie osoby nie obeznane w temacie bądź nie lubiące tej gry z różnych powodów. NHL jest jednak ważną produkcją dla EA nawet ze względu na rynek amerykański. Co do samej Fify to EA już poradziło sobie z piractwem w sposób banalnie prosty jakim jest online pass. Raczej ciężko tutaj mówić na 100% o zabezpieczeniach... ba.. Nawet ciężko jest tutaj spekulować. Trzeba czekać. Jeszcze tydzień i się dowiemy...
     
  10. SymbianX

    SymbianX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tu i tam
    Ta gra nie moze wyjsc na xgd3 ..... gram w demko i nie moge sie oderwac od niego :D 3min polowy mnie nie satysfakcjonuja, chce wiecej !! Genialna gierka :)
     
  11. Ridic_sv

    Ridic_sv Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
  12. BabyBoy

    BabyBoy V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    505
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cleveland
    tak jak myślałem - fifa w XGD2
     
  13. pawel1902

    pawel1902 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    234
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice
    Wyszła wersja FIFA 12 na x360 ale tylko USA NTSC i nie ma xgd3 więc wersja PAL też nie powinna tego nie mieć
     
  14. sebakwiatek89

    sebakwiatek89 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ŁDZ
    posiadam przeróbkę ixtreme 1.6 oraz dasha 12416 (po metodzie 3 aktualizacji)... czy jak odpalę oryginał to będzie żądać aktualizacji (do 13599) i cofnie mi przeróbkę?
     
  15. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Tak, cofnie Ci przeróbke.
     
  16. sebakwiatek89

    sebakwiatek89 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ŁDZ
    to po cholerę kupować oryginał za 200zł jak trzeba będzie zrobić to samo jak z płytką za 6zł :/
     
  17. kamiIeqPL

    kamiIeqPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Heh i moja teoria się potwierdziła, że fifa w starym formacie tak jak NHL.

    :)
     
  18. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    Panowie poczekajmy ktoś widział screeny czy ta wersja USA jest grywalna? Być może to jakiś fake po prostu ; ]
    Oby to była prawda jeśli tak to FIFA 12 bez XGD3!
     
  19. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
  20. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak ktoś ma ntsc to może się cieszyć nowa fifa bo jest na xgd2 i chodzi na lt 1.91:) i niżej
     
  21. bonku866

    bonku866 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Nawet na lt 1.1 bedzie chodzilo :) Problem tkwi w tym ze trzeba miec najnowsza aktualizacje :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum