1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 12 i pes 2012

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maniak123, Październik 7, 2011.

  1. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,pobieram wlasnie fife 12 i pesa 2012,mam przerobke lt+ czy te gry mi pojda na tej przerobce?czy musze poczekac na 2.0?czy jak je nagram imgburnem to czy pojda jak poprzednie czesci?pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    259
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    fifa i pes nie potrzebuja lt+ 2.0 ale jest potrzebny lt+1.91

    Ale tak ogólnie to jest już dostępny lt+2.0
     
  4. kamil.kd

    kamil.kd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    potrzeba lt+ 1.91 i dasha 2.0.1399.0 :D
     
  5. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    326
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Najważniejsze że potrzebna będzie aktualizacja Dasha - a co za tym idzie nastąpi skasowanie Lt...
     
  6. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak wgrałem lt 2.0 i zainstalowałem fife to miałem aktualizację dasha ale przeróbki mi nie usunęło :p
     
  7. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik

Wczytywanie...

Poleć forum