1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 12 i pes 2012

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maniak123, Październik 7, 2011.

  1. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,pobieram wlasnie fife 12 i pesa 2012,mam przerobke lt+ czy te gry mi pojda na tej przerobce?czy musze poczekac na 2.0?czy jak je nagram imgburnem to czy pojda jak poprzednie czesci?pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    fifa i pes nie potrzebuja lt+ 2.0 ale jest potrzebny lt+1.91

    Ale tak ogólnie to jest już dostępny lt+2.0
     
  4. kamil.kd

    kamil.kd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    potrzeba lt+ 1.91 i dasha 2.0.1399.0 :D
     
  5. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Najważniejsze że potrzebna będzie aktualizacja Dasha - a co za tym idzie nastąpi skasowanie Lt...
     
  6. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak wgrałem lt 2.0 i zainstalowałem fife to miałem aktualizację dasha ale przeróbki mi nie usunęło :p
     
  7. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    od lt+ 1.91 no i 13599 :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum