1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fifa 12 i pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mistrz91, Wrzesień 30, 2011.

  1. mistrz91

    mistrz91 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czy ojdzie na lt 1.9 i dashu tym aktualnym(zdaje sie 13599) -chodzi o fife 12 polska wersje,
    i czy wiadomo ze nowe gry beda wymagac juz tylko lt 2 , czy tez beda takie z lt 1.9?
    aha i kiedy bedzie nowy dash aktualizacja???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    pójdzie .kiedy nowy dash spytaj ms . podobno na wipi pedi coś było jak wpisałeś dash
     
  4. AssasinsGames

    AssasinsGames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pujdzie ci masz nową przeróbkę spokojnie ci pójdzie :).
     
  5. theragorn

    theragorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    podepne sie do tematu zeby nie tworzyc nowego mam lt 1.9 z tym ze mam dash 13146 czy gdy zaktualizuje do najnowszego to usunie mi ją ?
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    dużo ilość na forum mowi że nie. a sa przypadki że usuwa lub się nie chce zrobić ta aktualizacja. więc ryzyk fizyk
     
  7. theragorn

    theragorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    spoko zamowilem juz proba i kontroler sata ;) wystarczy zczytac key po aktualizacji czy przed?
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    mogłeś zobaczyć czy skasuje i wtedy kupić probe:) obojetnie kiedy
     
Wczytywanie...

Poleć forum