1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 12, instalowanie dasha i E66.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Sauron24, Wrzesień 28, 2011.

  1. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam mam pytanie otoz nagralem fife 12 i kiedy wkladam do napedu i ona próbuje zrobic aktualizacje to wyskakuje e66. Probowalem zrobic aktualizacje z pendrive'a lecz jest to samo. Ktos wie o co chodzi ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    A naped masz taki jak byl fabrycznie??
     
  4. rockobradford

    rockobradford Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    175
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Napisz coś więcej. Jakiego masz Flasha jaki dashboard itp
     
  5. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Naped taki jaki byl. Dash 12xxx, nie wiem dokladnie teraz nie mam jak sprawdzic. iextreme 1.51 prawdopodobnie. Naped to hitachi
     
  6. rockobradford

    rockobradford Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    175
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    problem jest z tym, ze ja nie moge zaktualizowac do tego 13xxx, tak samo jest z wczesniejszym dashboardem 13146, ja mam 12656.
     
  8. W13siek

    W13siek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    61
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja na Twoim miejscu zrobił bym tak: Wgrał OFW, później z pena aktualizacje 13XXX a po aktualizacji LT+1.91. Tylko pytanie czy masz taką możliwość?
     
  9. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tylko musicie mi jeszcze wytlumaczyc co to jest OFW. :D W kazdym razie jak mam zmieniac to poczekam do LT+2.0
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    OFW oryginalne fw
     
  11. Tomaszek88

    Tomaszek88 Banned

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    FW to oczywiście Firmware... Tak uprzedzając kolejne pytanie
     
  12. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pisalem ze z poprzednim dashem mi sie nie udawalo, ale wczoraj jakos sie udalo, wlaczylem xboxa, otworzylem naped i wlozylem pendrive'a i jakby zaskoczylo bo sie uaktualnil do 13146, potem probowalem z 13599, ale nie daje rady. To jest takie jakby po prostu za ktoryms razem musialo zaskoczyc, bo np. raz aktualizuje i po 2 sek mi wyskakuje e66, a raz po 15.
     
  13. emeth

    emeth Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Troche sie podepne pod temat....

    Kupilem oryginalna Fife, chociaz konsole mam przerobiona (1.6). Zainstalowalem na twardym dysku, chce uruchomic Fifke i wyskakuje mi ze trzeba dokonac aktualizacji. Zgadzam sie, pasek postepu idzie do ok 80%, i ok 10 min stoi, poczym pokazuje sie blad (przeczysc plytke itd, i kod: 3151-351f-1800-2203-c000-0001). Co zrobic ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum