1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 12 możliwe odpalenie tylko po odpięciu dysku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ciolas2, Październik 9, 2011.

  1. ciolas2

    ciolas2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Przerobiłem ostatnio konsolę na LT 2.0. Po odpaleniu FIFY12 wywala błąd o aktualizację i gdy wcisnę tak, wywala błąd z końcówką d000-0034. Co ciekawe, gdy odepnę dysk, błąd ten nie wyświetla się, a gra normalnie się odpala. Problem w tym, że nie mogę grać w nią z dysku i muszę odpinać dysk żeby w nią grać. Wie ktoś czym to jest spowodowane? Dodam że nagrywałem ją na patchu WAVE3. Czy to może być tym spowodowane? Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    A po co zminiales wave jak masz Lt 2.0 pewnie dlatego
     
  4. ciolas2

    ciolas2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bo mialem wczesniej LT 1.4 zaraz nagram normalnie i dam znać czy problem jest ten nadal. Dzięki za szybką odpowiedź :)
     
  5. dzieciorób

    dzieciorób Banned

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale jak może wołać o aktualizację? wgrałeś najnowszy dash przed wgraniem LT 2.0? jak nie to zrób to jak należy, tj. wgraj stockowy fw, potem dasha i z powrotem LT 2.0
     
  6. ciolas2

    ciolas2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no właśnie o to chodzi że jest najnowszy dash i potem LT 2.0 powinno odpalić się bez jąkania. Dodam, że Dead Island odpala się normalnie, bez żadnych aktualizacji. Zobacze bez wave3.
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    napewno bedzie smigac
     
Wczytywanie...

Poleć forum