1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 12 Nie chce się włączyć

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Marycha, Lipiec 17, 2012.

  1. Marycha

    Marycha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć..
    Mam problem z grą FIFA 12. Dokładnie chodzi o to, że gra się włącza, ale w trakcie gry zawsze zacina mi się w tym samym miejscu (Chodzi o ładowanie ekranu gry po Rooney'u, jeśli ktoś wie o co chodzi) I mam problem, ostatnio gra się włączała normalnie (jakieś 1-2mies. temu), a teraz mam problem. Na płycie nie ma żadnych zarysowań. Gra w 100% oryginalna!
    Proszę o pomoc. :)

    Z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wykasuj cache w pamięci(opcje konsoli)
     
    1 osoba to lubi.
  4. Marycha

    Marycha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A powiesz mi jak to zrobić? Bo nie dawno kupiłem konsolę i nie za bardzo jestem ogarnięty w tym temacie :C
     
  5. Marycha

    Marycha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam na xbox'ie wejść w ''SYSTEM'' później w ''Pamięć masowa'' Potem ''Dysk Twardy'', potem ''Gry i aplikacje'' A następnie usunąć całą zapisaną pamięć z fifa 12?
     
  6. Mati_Nowakowski

    Mati_Nowakowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    109
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Brzeska
    Dokładnie :) Usuń zapisy z Fify 12 i zacznij grać od nowa ;) Może to pomoże :p
     
    1 osoba to lubi.
  7. Marycha

    Marycha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomogło. Gra działa!

    DZIĘKUJĘ BARDZO ZA POMOC!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum