1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 12 nie wymaga LT 2.0!

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez aker2, Wrzesień 23, 2011.

  1. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    Witam chciałem poinformować wrzystkich czekających na fife 12 że w nią pogramy gdzyż wyszła już wstawka Na NTSC posiadając w mym wypadku dwie konsole Jedna NTSC dróga pal przetestowałem gre jedyne wymagania to wave 12 JUHU tera czekamy na Pal po polsku link do wstawki ANG NTSC FIFA 12 [ENG] [NTSC-U] [L] - TnT ******* - Polski katalog torrentw LINK UMIESZCZONY W CELACH EDUKACYJNYCH
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wszyscy już wiedzą .ale nie mów chop ea może zrobić niespodzianke jak z deus ex ang dash 12xxx pl 13xxx bo wyszla póżniej:)
     
  4. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    No pamiętam ale informuje że odpaliłem gierke
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak masz konsole to należysz do szczęsliwców konsoli ntsc
     
  6. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    posiadam 2 konsole 1 NTSC 2 PAL
     
  7. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    No to nic tylko pogratulować, a co do tematu to nic odkrywczego wypada zmówić paciorek by PAL/RF była też XGD2 i będzie git.
     
  8. bonku866

    bonku866 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Byle Pl nie miała xdg 3 i wszyscy beda szczesliwi :p aczkolwiek na premiere trzeba kupic oryginala na ps3:)
     
  9. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    Skoro już odpaliłeś grę, mógłbyś coś napisać o trybie menadżerskim, co się zmieniło od czasów dema itp...
    Takie pierwsze wrażenie. Myślę, że nie tylko ja byłbym zadowolony z takich informacji.
     
  10. Bartek_k4

    Bartek_k4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
  11. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    Nie opłaca Ci się. Wersja PAL jest kwestią dni, a może nawet godzin. Jutro, najpóźniej w niedziele powinna się pojawić na torrentach.
     
  12. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    Przeczytałeś temat o przerabianiu gier Tylko starsze Tytuły poza tym bez Pl to beznadzieja
     
  13. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    Używaj interpunkcji, bo strasznie trudno się po Tobie doczytać.
    'Tytuły poza tym bez Pl to beznadzieja' FIFA? Really?
     
  14. sebakwiatek89

    sebakwiatek89 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ŁDZ
    dobrych wiadomości coraz więcej... czyli LT 2.0 i powinno hulać... tak?
     
  15. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    lt 2.0 narazie troszke odlegla sprawa:) dobre są takie że ea sport nie wydaje gier na xgd3:)
     
  16. Ridic_sv

    Ridic_sv Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Może te gry z XGD3,będą pojedynczymi sztukami jak te z AP25
     
  17. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    z ap25 zrezygnowali bo zalatwo się go lamie. a zmiana rodzaju kompresji jest jednak problem bo obecnie ms zyskuje na czasie o który im chodzilo bo użytkowników jtag nie jest tyle co xboxa a lt nie ma i ms się cieszy:) a producenci z sprzedanych orginalów:)
     
  18. meczek

    meczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    273
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    wlkp
    Chyba wave 13 czyli na zwykłym LT+ nie da się pograć. Oby była lepsza od dema.
     
  19. canarinioss

    canarinioss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrów Wlkp
    Wave 12 czy 13 ? bo jak 12 to ********** nie bede musiał leciec 30 km zeby konsole przerobic a gram i tak tylko w fife cały czas ;d
     
  20. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    Z tego co słyszałem to Wave 13 ale nie na 100%
     
  21. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    Coś mi się zdaje że tylko M$ użyje nowego formatu płyt a cała reszta assassin itp będzie XGD2 tylko będzie nowszy wave ale i tak nikt nie wgra nowego dasha bo zależy mu na jtag m$ chcąc przywrócić sobie piratów ze wzglądu na live i m$p wyda nowe gearsy w XGD2. U Ale się rozmarzyłem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum