1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 12 online a LT 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patrycy20088, Kwiecień 8, 2012.

  1. patrycy20088

    patrycy20088 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Kolega posiada Xboxa z przeróbką LT 2.0, i moje pytanie: czy można na tej przeróbce podłączyć się do neta i grać online w fife 12 ? nie chodzi o nowsze gry, tylko o samą fife. z góry dzięki za odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Można ale jak ma stary dashboard to musi zaktualizować i może mu wywalic przeróbke

    btw, musisz miec przepustke sieciową by grac w fife online
     
  4. patrycy20088

    patrycy20088 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jaki jest numer dashboardu? i jak to zobaczyc? w systemie?
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W "Informacjach po konsoli".
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    W ustawieniach systemu pisze
     
  7. patrycy20088

    patrycy20088 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok ma napisane 2.0. 13604.0 ? i jak? nowy dash?
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie usunie, 599 usuwał, ale wgra sie cicha aktualizacja
     
  9. patrycy20088

    patrycy20088 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    cicha aktualizacja to znaczy ze tylko w razie bana ne można wgrać RGH ?
     
  10. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie, że przestaną działać gry xgd3, zadziałaja po wgraniu Title update, RGH nie zrobi na nowym dashu jesli ma fat konsole
     
  11. patrycy20088

    patrycy20088 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale na pewno nie straci przeróbki?
     
  12. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  13. rasm

    rasm Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podłącze się pod temat
    a czy mając RGH i kupując oryginalną Fifa12 dam radę zagrać online przez serwery EAsports ?
    Pozdraiwam
     
  14. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    w gre zagrasz ale nie na xbl, no chyba ze masz dual nand.
    Tak pozostaje tylko xlinkkai
     
  15. rasm

    rasm Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale na liście xlinkkai nie ma fify, czy to tam działa bo to by mi wystarczyło żeby zagrać z kumplami
     
  16. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie wiem, nie grałem jeszcze na xlinkkai.
    No to niestety ale sobie nie pograsz, przez neta, bo z rgh raczej na xbox live nie zagrasz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum