1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 12 PAL-XBOX360-RRoD

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez bonku866, Wrzesień 25, 2011.

  1. bonku866

    bonku866 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Wymaga najnowszej aktualizacji która usuwa flasha(oczywiscie jezeli wgrasz znowu jakies lt smiga bez problemow).Smiga na 1.92
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a dodałeś że nie ma polskiego języka podobno:)
     
  4. slawomir

    slawomir Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a najnowsza aktualizacja i lt 1.91?
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    2.0.13599.0 dokladnie taka i lt dowolne tylko dostosowanie wave gry
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  7. WoWi

    WoWi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, dlaczego FIFA12 nie chce aktualizować mi konsoli ? Zatrzymuje się na końcówce i tak stoi. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Czyli w PL nie jest?
     
  9. krzysiek468

    krzysiek468 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubań / Jelenia Góra
    Jak mam słuchać w pl wersji Darka Szpakowskiego to już wolę grać w wersje eng :D
     
  10. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie tylko angielski niemiecki i francuski
     
  11. marcin181

    marcin181 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli lipa! ja się nie znam na tych przeróbkach .! mam slima przerobionego LT+1.9 to oznacza że nie pogram sobie w tą gre?
     
  12. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    zacznij od dasha 2.0.13146.0 zapewne ci usunie przerobke . dasha znajdziesz dzieki google i zapomocą pena dvd r
     
  13. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    LT 1.9 + najnowszy dash = pięknie działa :) gra świetna - POLECAM
     
  14. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    Jeżeli masz LT 1.9... to pograsz.
     
  15. sebakwiatek89

    sebakwiatek89 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ŁDZ
    wypalamy normalnie imgburne'm bez patchowania? (lt 1.9)
     
  16. BartyLA

    BartyLA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Mam tylko pytanie co do tej gry, bo przyznam że nie śledzę forum cały czas a momentami się już gubię :).

    Jak Fifa zaktualizuje mi konsole to usunie flasha nie zależnie jaki to jest? Mam Dasha 2.0.12625.0 i najnowszą przeróbkę. Sorry za kłopot ale nie jestem w temacie i dzięki z góry za odpowiedź :).
     
  17. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jakbyś miał lt 1.9 lub 1.91 nić by się nie stało a tak to usunie lub zablokuje konsole błędem
     
  18. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    Tak.
     
  19. SymbianX

    SymbianX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tu i tam
    Warto czekac na PL ? Mozna nagrywac bez ABGX-a jak mam 1.9 ?
     
  20. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    @UP
    PL, czy nie PL, to już kwestia osobista.
    Tak, można, ale lepiej się upewnić i przelecieć ABGX.
     
  21. kamiIeqPL

    kamiIeqPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wypalamy imgburnem z prędkością 2,4x :)

    a PL powinno być teraz na tygodniu w sieci. Ja z racji tego, że nie mogłem już się doczekać ściągnąłem ENG, ale oczywiście jak tylko wyjdzie PL to od razu znajdzie ta wersja w mojej konsoli domek :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum