1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 12[Pirat] [zatrzymano aktualizację systemu][szybko]

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kislu27, Październik 8, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Kislu27

    Kislu27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cze, o co tu kaman co? Płyte nagrywałem przecież jak zawsze , instalacja giery bez problemu.

    Kod statusu: 3151 - 351f - b800 - 0F00 - C000 - 0034
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wgrać dash 2.0.13146.0 z pena lub dvd nie pomoże ,orginalne fw do napędu dash lt.....
     
  4. Kislu27

    Kislu27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po polsku na pisz bo nie rozumiem + daj jakąś instrukcje do tego
     
  5. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    onix212 translator ( :D ) : "wgranie dasha 2.0.13146.0 z pendrive lub dvd nie pomoże , trzeba wgrać orginalne fw do napędu, następnie dashboard i z powrotem nowe lt....."
     
  6. Kislu27

    Kislu27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Idiota, skoro dla Ciebie(was) za trudne jest zrozumie tak prostej prośby to może prościej:
    - Niech ktoś opisze co bo włożeniu pendriva do xbox'a trza zrobić
    - trzeba wgrać orginalne fw do napędu, następnie dashboard i z powrotem nowe lt....." Tu o co chodzi
    - Czy jeśli źle wgram (nie wiem czy da rade tak zrobić) tego dasha może się konsola rozwalić na dobre
    - W serwisie(nie microsofstu) takie coś naprawią?

    +

    Nie wiem czy to do czegoś się przyda, ale wiadomo że do xbox live dostępu nie mam.
     
  7. Enemelek

    Enemelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czy myślisz ,że po takiej wypowiedzi ktokolwiek jełopie ci odpowie ? tłumaczą ci najprościej jak się da a ty chyba chcesz ,żeby ci Dżin wyskoczył z monitora i to zrobił za ciebie.

    Oddaj to do serwisu bo sam tego widać nie zrobisz.
     
  8. Kislu27

    Kislu27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dla was może wam się to wydać dziwne, ale swojego życia nie spędzam przed xbox'em + forum chwaląc się jakiego mam xbox'a itp.

    Jak ktoś jest normalny to tak.
     
  9. Damian Lisek

    Damian Lisek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem.. Wyskakuje mi te samo info. Zgrałem dasha na pena, ale po podłączeniu do konsoli aczyna się "aktualizować" i znów to samo. Wyskakuje okienko z tym komunikatem co u kolegi wyżej.
     
  10. theragorn

    theragorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  11. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Zostałeś noobem tygodnia.
    słuchaj człowieku (bo inaczej nie moge do takich ludzi, statystycznie co 7 godzin pojawia się temat jak twój- podałem ci co masz robić- Najpierw wgrywasz oryginalny firmware do napędu, następnie nowy dashboard na pendrive i ją aktualizujesz, i w końcu po aktualizacji wgrywasz do napędu z powrotem najnowsze LT.Aj, nie wiesz dokładnie jak zrobić poszczególne etapy krok po kroku? ok nie ma problemu zobacz:

    [​IMG]
    cudowne, prawda? albo to

    [​IMG]



    czego ty tu nie pojmujesz? masz w ogóle ludzki mózg? wysil go, ten jeden raz!.Może mam to jeszcze zrobić za ciebie?? (pewnie tak bym zrobił ale nie prostakom)
    jeżeli chociaż 1% twoich szarych komórek by pracowało to byś wiedział szukając!
    i nie trza tylko trzeba.
    najlepiej oddaj do serwisu bo nic nie wiesz i sie nie dowiesz, czekasz tylko na gotowca, albo przyjazd kogoś z forum i zrobienie tego za friko

    Jeżeli będziesz ich tak samo nazywać jak mnie to powodzenia

    wszyscy tutaj są normalni, miałeś pytanie dostałeś odpowiedź, nie chcesz zada ruszyć żeby użyć szukajki, to oddaj kosole do serwisu!

    Najpierw musisz wgrać OFW do napędu.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum