1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 12 problem z paszportem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marek789, Listopad 18, 2011.

  1. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Witam kupiłem fife 12 na xboxa 360 używana z wykorzystanym paszportem więc postanowiłem kupić nowy. A więc problem jest w tym że jak kupiłem ten paszport to gdzie go mam wpisać jeśli się tego nie zrobiło za 1 uruchomieniem gry. Proszę o szybką odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. patrykUS

    patrykUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kętrzyn
    Wejdź w menu wybierając jakikolwiek tryb online, najlepiej sezony pojedynków lub gra niestandardowa? Powinno od razu wywalić okno dot. paszportu/przepustki online
     
  4. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Fifa 12

    Nie da się piszę "Twój profil gracza nie ma wystarczających uprawnień do skorzystania z tej funkcji." co robić ?? POMOCY
     
  5. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Może przenieś save'y na pena i odłącz go. Bez save'ów będzie to twoje pierwsze uruchomienie. Poza tym kod możesz wpisać z poziomu dasha.
     
  6. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Fifa 12

    Już tak próbowałem i mi wszytko pokazuje od nowa oprócz tego paszportu jak przy pierwszym uruchomieniu gry nawet to usuwałem i nic
     
  7. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Próbowałem wpisać przez dasha i się nie udało poniewaź do dasha potrzeba 25 literowy kod a fifa 12 ma tylko 20 POMOCY...
     
  8. dziarkiewicz

    dziarkiewicz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam i jak sobie poradziłeś ?? mam identyczny problem;/
     
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Taki komunikat wyskakuje, gdy nie ma się konta gold. Zobaczcie, czy Wam się nie skończył.
     
  10. dziarkiewicz

    dziarkiewicz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to już było by szybciej bo jeszcze nie zakupiłem Golda:) Dziękuje , Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum