1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 12 problem z szybkością gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kacper Nowak, Listopad 26, 2011.

  1. Kacper Nowak

    Kacper Nowak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Otóż mam taki problem, że jakiej bym nie nastawił prędkości gry to i tak zawsze jest szybka. Przyzwyczaiłem się grając na PC do normalnej prędkości i trochę mnie to irytuje. Miał ktoś taki problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Gra zainstalowana na dysku?
     
  4. Kacper Nowak

    Kacper Nowak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie. Rozumiem, że mam to zrobić. ^^ Napiszę czy coś uległo zmianie jak już to zrobię.
     
  5. Kacper Nowak

    Kacper Nowak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Gry nie dało się nawet zainstalować na dysk, była to jakaś uszkodzona wersja. Z inną wersją nie ma żadnego problemu. Dzięki za chęci, problem rozwiązany.
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    pomoże ponowne nagranie:)
     
  7. Kacper Nowak

    Kacper Nowak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Niee ^^ nagrałem drugi raz, z weryfikacją, prędkością 2,4 + wyłączyłem wszystkie aplikacje w tle aby na pewno nic nie zakłócało procesu i było to samo. Gra z innego źródła śmiga normalnie. ;)
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to sprobój clonecd
     
  9. Kacper Nowak

    Kacper Nowak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mówię, że mam już inną wersję i śmiga. :D ale dzięki heh
     
Wczytywanie...

Poleć forum