1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 12 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Łukasz Kacała, Wrzesień 28, 2011.

  1. Łukasz Kacała

    Łukasz Kacała Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czemu ukazuje mi się coś takiego ? Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym! Nie ma żadnej opcji wprowadzenia kodu który mam,oraz nawet 7 dni trial'u pomocy :d
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    kupić online pass za allegro
     
  4. Łukasz Kacała

    Łukasz Kacała Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale przecież dziś kupiłem fifę oryginalną : d i mam passa
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to poszukaj gdzieś w pudełku powinien być 25cyfrowy kod. i pisać online pass
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    i kod można w dashu wpisać
    .wpisujesz tam gdzie się uzupełnia golda
     
  7. Łukasz Kacała

    Łukasz Kacała Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam kartkę nazywa się przepustką sieciową o to chodzi ? Tylko że on nie ma 25 znaków tylko xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ja wpisywałem w dashu w ustawieniach konto do mk i ściagało się samo do tej gry
     
  9. Łukasz Kacała

    Łukasz Kacała Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to jak mam to zrobic w dashu,bo konsolę mam od 2 tygodni .
     
  10. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak to jest ten kod, przepisz go kiedy cię o niego poprostu..
     
Wczytywanie...

Poleć forum