1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 12 problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ptasior86, Październik 25, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ptasior86

    ptasior86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witajcie,
    Jestem nowy na forum i zarejestrowałem się tylko po to, aby zadać kilka pytań, a mianowicie:
    -czy fifa 12 będzie działała na przeróbce ixtream 1.6
    -czy jak mam plik .dvd to znaczy że jest już przerobiony i mogę go nagrywać

    z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak masz dash (2.0.13599.0) to tak. jak nie to nie będzie działać, wymaga tego dasha a on kasuje takie lt. i trzeba będzie wgrać lt 2.0/2.1 , plik .dvd to jest ustawienia ścieżki pliku iso i odpowiedni LayerBreak dla formatu plików czyli możesz sobie wypalić.
     
  4. ptasior86

    ptasior86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nagrałem ten plik .dvd ImgBurn'em ale nie dziala... nie chce się zaladować w konsoli...

    nagrywałem nagrywarką samsunga a wersja dasha jest trochę nowsza niż podałeś
    jak włożę ją do konsoli to ładuje się około minuty i wyskakuje napis "otwórz napęd" tak jakby nie było żadnej płyty w xboxie
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Następnym razem edytuj posty. Nie działa i nie będzie. Będę tak miły i napisze nawet, że jeśli chcesz sobie pograć, to musisz przerobić ponownie konsole i zaktualizować dashboard.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum