1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 12 - pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez ...:::Anarkad:::..., Wrzesień 30, 2011.

  1. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, w fifie 11 jak trafiłeś w słupek było słychać charakterystyczne dźwięk oraz wibracje, to samo jak szczeliłeś gola był charakterystyczny dźwięk a w fifie 12 jak zauważyłem nie ma tego, można to jakoś ustawić?? już 30 min szukam ale nie mogę jakoś znaleźć o ile w ogóle to możliwe
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlody1994

    mlody1994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Jogurcik

    Jogurcik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    *Popraw się stRZelić :)
    A tak to się nie da tego zrobić;/
     
  5. maciek1991

    maciek1991 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Jak wygrywam mecz to powinien się poziom nabijać, a ja mam cały czas pierwszy i w statystykach kariery wszystko na 0. Czy ktoś wie ktoś co z tym zrobić? Gram na meczach rankingowych. A i jak chcę stworzyć mecz rankingowy to tez nie mogę.
     
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  7. OrangeMan

    OrangeMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Biestrzykowice
    Co do :
    1)Nie nie da sie i dlatego pod tym wzgledem wole 11
    2)Jak kolega wyzej.
     
  8. uszkoo

    uszkoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie będę zakładał nowego tematu tylko napiszę tutaj. Jak w FIFIE przeprowadzić lub ustawić automatyczne zmiany zawodników ?
     
  9. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wybierasz zeby asysten robil to za ciebie, kiedy dostajesz kartke.. ale przy tym calkowicie zmieni ci sklad ;(
    Automatycznej mozliwosci dopasowywania zniknela przy 10.
     
  10. uszkoo

    uszkoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli tak jak myślałem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum