1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 12 RRoD - aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pychu666, Październik 1, 2011.

  1. Pychu666

    Pychu666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fifa woła o aktualizację, a ja się boję, że jak się zgodzę, tak jak 2 tygodnie temu przy okazji NHL-a 12, skończę w serwisie. Wtedy koleś powiedział, że wgrał najnowszy soft. Niestety nie zapytałem jaki dokładnie, ale na plombie gwarancyjnej jest napis 8L+1.91, więc chyba jest 1.91. Interfejs główny 2.0.13146.0 (to jest dash tak?). Aktualizować? Bo gdzieś pisaliście, żeby czekać na spatchowaną wersję.
    Z góry dzięki za odpowiedź.
    PS. Sorry, że tworzę kolejny temat, ale ten, do którego wcześniej próbowałem się doczepić, został wyrzucony do kosza bez odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nie kasuje przeróbki tej podobno.najwyżej się nie będzie chciało zrobić
     
  4. Pychu666

    Pychu666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na pewno? bo jakoś nie chce mi sie drugi raz w ciągu 2 tygodni zostawiać 80zł w serwisie :D
     
  5. mryneK

    mryneK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krk/NH
    Ludzie, gdzie wy flas***ecie te napędy? Jak czytam, że płacicie 150 lub nawet 80 zł na flash to mi Was trochę żal. Poszukajcie lepiej, bo bez problemu da się to zrobić za 30-40 zł.

    A co do pytania Pychu666 to instaluj aktualizacje, nie usunie Ci przeróbki.
     
  6. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pychu666
    Zrobiles ta aktualizacje? Wszystko jest ok?
    Tez mam tego dasha i tez lt 1.91 i nie robilem jeszcze tej aktualizacji
     
  7. farenhide

    farenhide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dołącze się do tematu, zaktualizowałem, odpala mi sie normalnie tylko wywala podczas gry że bym przeczyścił albo coś wiecie może w czym problem?
     
  8. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale po zrobieniu aktualizacji flasha ci nie usunelo?
     
  9. farenhide

    farenhide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w tym problem ze mialem najnowsza aktualizacje a musialem ja zrobic jeszcze raz, flasha mialem 1.91. normalnie sie odpala tylko wywala podczas meczu, albo na starcie albo po rozegraniu jakiś 30 sekund.
     
  10. Pychu666

    Pychu666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem aktualizację, gra śmiga, nic się nie wysypuje do erroru ze szmatką. Jest git - wielkie dzięki :)
     
  11. kubqq

    kubqq Banned

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie nagrywasz na verbatimach ;)

    Jeśli wyświetla ci się komunikat to albo masz beznadziejną płytę albo wypalarka coś popsuła. Kupuj płyty Verbatim DL+R, ew. Sony DL+R, jeśli to nie pomoże, spróbuj wypalić grę u jakiegoś znajomego, bo może być to wina wypalarki.
     
  12. 2ew2

    2ew2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie będę już tworzył nowego tematu bo mam taki sam problem z tym, że fife na przerobiłem na wave3 (przeróbka mojej konsoli była w 2009r. i wszystkie gry tak musiałem przerabiać). Ostatni raz z dashboardem męczyłem się przy Assasinie wtedy trzeba było wgrać jakieś pliki z pendrive wtedy to był D:2.0.12416.0 co w takim razie należy zrobić w moim przypadku przy nowej fifie ?
     
  13. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Oddać do przeróbki na 1.91 /bądz 2.0 które pojawi się niedługo i wgrać nowego dasha
     
  14. farenhide

    farenhide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    3x up w tym problem ze nagrywalem juz z 10 gierek na tej nagrywarce i na tych plytkach tak samo no i wszystkie dzialaja a fifa nie ;((
     
  15. endriu892

    endriu892 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !
    Mój interfejs główny w konsoli to : 2.0.13599.0 czyli chyba ten najnowszy o ile sie nie myle. Zmieniłem w programie na Wave3 fife bo tak mi chodziły gry do tej pory i nagrałem na płytce Verbatim. Gdy włączam fife prosi mi o aktualizacje i gdy naciskam TAK to wyświetla mi sie cos takiego :
    ,, Nie można zainstalować aktualizacji.Płyty nie da się odczytać.
    1.Wyczyść płytę miekką szmatką.
    2.Uruchom konsolę ponownie.
    Aby uzyskać więcej pomocy , odwiedź stronę : Microsoft Xbox Support | Xbox 360, Xbox LIVE, Kinect, and Games for Windows - Xbox.com.
    Kod statusu:
    351F - 0000 - 3000 - 0904 - 8007 - 0002 ,,
    Co mogę jeszcze zrobić żeby mi ta Fifa poszła ??
     
  16. stolarex

    stolarex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pomocy !!!

    Posiadam chyba jedną z pierwszych konsoli...była kupowana chyba w 2009 > roku> , biała , bez dysku twrego. Miałem na niej zrobioną przeróbkę.> działała każda gra po wcześniejszym włożeniu płyty Activate.iso...po> dokonaniu najnowszej aktualizacji przez pendrive , i włożeniu płyty z > fifa> 2012 (oczywiście nie oryginalna)...konsola zażadała aktualizacji i od> tamtej pory niczego już nie czyta , tylko oryginały .
     
  17. Marsjanin

    Marsjanin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam 1.9 mam dash 2.0.13146.0 czy po aktualizacji pojdzie fifa 12 ? czy moze skasuje przerobke ?>
     
  18. wwwsewe

    wwwsewe Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dołączam sie,mam lt 1.1 ile bedzie koszowalo przerobienie na te najnowsze? i jakie to jest te najnowsze?
     
  19. Nemezis92

    Nemezis92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy działają ci starsze gry gdzieś wyczytałem ze po tej aktualizacji inne gry nie działają np halo reach ??
     
  20. KepaD90

    KepaD90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stryszawa | Sucha Beskidzka
    Jak sprawdzic jaka mam wersje przerobki?
    Przerabialem konsole w czerwcu. Czy przy wgraniu aktualizacji do fify przerobka zostanie usunieta?
     
  21. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    bedziesz miał zapewne lt lub lt+ i nowy dash z fify ci zablokuje konsole albo usunie przeróbke tylko.odrazu licz już wgrywania lt 2.0 bo tak nie zagrasz tego bez usuwania lt
     
Wczytywanie...

Poleć forum