1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 12 RRoD - aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pychu666, Październik 1, 2011.

  1. Pychu666

    Pychu666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fifa woła o aktualizację, a ja się boję, że jak się zgodzę, tak jak 2 tygodnie temu przy okazji NHL-a 12, skończę w serwisie. Wtedy koleś powiedział, że wgrał najnowszy soft. Niestety nie zapytałem jaki dokładnie, ale na plombie gwarancyjnej jest napis 8L+1.91, więc chyba jest 1.91. Interfejs główny 2.0.13146.0 (to jest dash tak?). Aktualizować? Bo gdzieś pisaliście, żeby czekać na spatchowaną wersję.
    Z góry dzięki za odpowiedź.
    PS. Sorry, że tworzę kolejny temat, ale ten, do którego wcześniej próbowałem się doczepić, został wyrzucony do kosza bez odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nie kasuje przeróbki tej podobno.najwyżej się nie będzie chciało zrobić
     
  4. Pychu666

    Pychu666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na pewno? bo jakoś nie chce mi sie drugi raz w ciągu 2 tygodni zostawiać 80zł w serwisie :D
     
  5. mryneK

    mryneK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krk/NH
    Ludzie, gdzie wy flas***ecie te napędy? Jak czytam, że płacicie 150 lub nawet 80 zł na flash to mi Was trochę żal. Poszukajcie lepiej, bo bez problemu da się to zrobić za 30-40 zł.

    A co do pytania Pychu666 to instaluj aktualizacje, nie usunie Ci przeróbki.
     
  6. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pychu666
    Zrobiles ta aktualizacje? Wszystko jest ok?
    Tez mam tego dasha i tez lt 1.91 i nie robilem jeszcze tej aktualizacji
     
  7. farenhide

    farenhide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dołącze się do tematu, zaktualizowałem, odpala mi sie normalnie tylko wywala podczas gry że bym przeczyścił albo coś wiecie może w czym problem?
     
  8. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale po zrobieniu aktualizacji flasha ci nie usunelo?
     
  9. farenhide

    farenhide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w tym problem ze mialem najnowsza aktualizacje a musialem ja zrobic jeszcze raz, flasha mialem 1.91. normalnie sie odpala tylko wywala podczas meczu, albo na starcie albo po rozegraniu jakiś 30 sekund.
     
  10. Pychu666

    Pychu666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem aktualizację, gra śmiga, nic się nie wysypuje do erroru ze szmatką. Jest git - wielkie dzięki :)
     
  11. kubqq

    kubqq Banned

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie nagrywasz na verbatimach ;)

    Jeśli wyświetla ci się komunikat to albo masz beznadziejną płytę albo wypalarka coś popsuła. Kupuj płyty Verbatim DL+R, ew. Sony DL+R, jeśli to nie pomoże, spróbuj wypalić grę u jakiegoś znajomego, bo może być to wina wypalarki.
     
  12. 2ew2

    2ew2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie będę już tworzył nowego tematu bo mam taki sam problem z tym, że fife na przerobiłem na wave3 (przeróbka mojej konsoli była w 2009r. i wszystkie gry tak musiałem przerabiać). Ostatni raz z dashboardem męczyłem się przy Assasinie wtedy trzeba było wgrać jakieś pliki z pendrive wtedy to był D:2.0.12416.0 co w takim razie należy zrobić w moim przypadku przy nowej fifie ?
     
  13. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Oddać do przeróbki na 1.91 /bądz 2.0 które pojawi się niedługo i wgrać nowego dasha
     
  14. farenhide

    farenhide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    3x up w tym problem ze nagrywalem juz z 10 gierek na tej nagrywarce i na tych plytkach tak samo no i wszystkie dzialaja a fifa nie ;((
     
  15. endriu892

    endriu892 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !
    Mój interfejs główny w konsoli to : 2.0.13599.0 czyli chyba ten najnowszy o ile sie nie myle. Zmieniłem w programie na Wave3 fife bo tak mi chodziły gry do tej pory i nagrałem na płytce Verbatim. Gdy włączam fife prosi mi o aktualizacje i gdy naciskam TAK to wyświetla mi sie cos takiego :
    ,, Nie można zainstalować aktualizacji.Płyty nie da się odczytać.
    1.Wyczyść płytę miekką szmatką.
    2.Uruchom konsolę ponownie.
    Aby uzyskać więcej pomocy , odwiedź stronę : Microsoft Xbox Support | Xbox 360, Xbox LIVE, Kinect, and Games for Windows - Xbox.com.
    Kod statusu:
    351F - 0000 - 3000 - 0904 - 8007 - 0002 ,,
    Co mogę jeszcze zrobić żeby mi ta Fifa poszła ??
     
  16. stolarex

    stolarex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pomocy !!!

    Posiadam chyba jedną z pierwszych konsoli...była kupowana chyba w 2009 > roku> , biała , bez dysku twrego. Miałem na niej zrobioną przeróbkę.> działała każda gra po wcześniejszym włożeniu płyty Activate.iso...po> dokonaniu najnowszej aktualizacji przez pendrive , i włożeniu płyty z > fifa> 2012 (oczywiście nie oryginalna)...konsola zażadała aktualizacji i od> tamtej pory niczego już nie czyta , tylko oryginały .
     
  17. Marsjanin

    Marsjanin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam 1.9 mam dash 2.0.13146.0 czy po aktualizacji pojdzie fifa 12 ? czy moze skasuje przerobke ?>
     
  18. wwwsewe

    wwwsewe Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dołączam sie,mam lt 1.1 ile bedzie koszowalo przerobienie na te najnowsze? i jakie to jest te najnowsze?
     
  19. Nemezis92

    Nemezis92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy działają ci starsze gry gdzieś wyczytałem ze po tej aktualizacji inne gry nie działają np halo reach ??
     
  20. KepaD90

    KepaD90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stryszawa | Sucha Beskidzka
    Jak sprawdzic jaka mam wersje przerobki?
    Przerabialem konsole w czerwcu. Czy przy wgraniu aktualizacji do fify przerobka zostanie usunieta?
     
  21. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    bedziesz miał zapewne lt lub lt+ i nowy dash z fify ci zablokuje konsole albo usunie przeróbke tylko.odrazu licz już wgrywania lt 2.0 bo tak nie zagrasz tego bez usuwania lt
     

Wczytywanie...

Poleć forum