1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 12 usa xbox360-zry

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Dynamo, Wrzesień 23, 2011.

  1. Dynamo

    Dynamo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    Pojawila sie juz Amerykanska wersja Fify a wiecie co mnie cieszy bez zabepieczenia wymagany tylko przerobka 1.9x, wymaga dasha 599
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    Spokojnie. Z Deus Ex'em było podobnie. Wersja ANG. była normalna, nie wymagała żadnej przeróbki, a wersja PL? Żeby zagrać musiałeś wgrać LT 1.9
    Mam nadzieję, że sytuacja się nie powtórzy.
     
  4. ptrq

    ptrq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Było już w temacie o Fifie.

    >up
    Ale z Deus Ex'em chodziło o dash'a. Zabezpieczeń gry raczej nie powinni zmienić.
     
  5. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    Prosta sprawa na 90% PAL/RF NIE BĘDZIE miało XGD3, lecz wymagać będzie na 1000% LT 1.91 + Dashboard 13599, bez tego nawet nie macie co marzyć.
     
  6. Maki300

    Maki300 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam ix 1.6 czyli z tego co rozumiem musze przerobić konsole na LT 1.91 tak? Chyba sie nie opłaca skoro niedługo ma się pojawić wersja 2.0
     
  7. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    LT 20 wyjdzie jak będzie gotowe może nawet w grudniu, a może jutro
     
  8. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    Szkoda Ci 20-50zł za przeróbkę?
    Nie wiadoma kiedy wyjdzie 2.0. Odkąd wyszedł Deus Ex PL mówiło się, że wyjdzie na dniach i co? Minęło 3tyg. i nawet nie ma żadnych wieści. Radzę nagrywać teraz LI 1.91, bo między czasie może wyjść wiele fajnych gierek, w które pograsz.
     
  9. Maki300

    Maki300 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chyba właśnie tak zrobie i wgram 1.91. Ale znając moje szczescie 2.0 wyjdzie kilka dni po tym jak wgram 1.91 :)
     
  10. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    to wgrywaj , bo wszyscy czekamy na 2.0;)
     
  11. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    Masz IX 1.6? Bez problemu sam możesz przerobić konsolę, ja właśnie się dziś za to wziąłem, poczytaj forum a na pewno dasz radę wyciągnąć klucz metodą "dummy from ixtreme", potem wgranie nowego LT to pikuś.
     
  12. Maki300

    Maki300 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No właśnie chce sobie sam przerobić, ale do tego jest potrzebny ten kontroler VIA czy coś a tego niestety nie mam :p a klucz mam zapisany gdzieś na kompie więc chyba już nie musze go wyciągać.
     
  13. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam nadzieję że przynajmniej fifa umili czas oczekiwania na jakiegoś flasha bądź jtaga. Jak czytam te posty gdzie ktoś pisze o przedpotopowym 1.61 i komplikuje sobie życie ciągle zmieniając wave i żałując tych 50 zł to aż się przykro robi... Jest to 4 razy mniej niż zapłacić za grę ale widzę że dla nie których to i tak wielki problem. A na forum od takich durnych pytań burdel się robi.
     
  14. Maki300

    Maki300 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To chyba moja sprawa czy chce przerobić czy nie więc nie rozumiem dlaczego sie burzysz. Tak burdel się robi, ale od twoich wywodów czy ktoś skąpi na przeróbke czy nie to już burdelu niema? Nie rozśmieszaj mnie. Mi sie za to przykro robi jak widzę te posty w których ludzie piszą o offtopach i śmietniku, a sami offtopują. pozdro.
     
  15. ach

    ach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ciderland
    Jeśli to twoja sprawa to po ch-- na forum publicznym płaczesz że czegoś tam nie masz i dlatego nie przerobisz.Kogo to obchodzi że żal ci na kontroler albo na przeróbkę,może liczysz że ktoś ci za te mądre wywody gratis konsolke przerobi albo kontroler podeśle?
     
  16. Maki300

    Maki300 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja płacze? Skoro to forum publiczne to chyba mogę napisać że mam taką przeróbke co? I w którym miejscu napisałem że żal mi na kontroler? Tak liczę ma to że ty mi przerobisz geniuszu. Napinaj dalej :)
     
  17. yarzyna1910

    yarzyna1910 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Maki jeżeli ktoś tutaj płacze to jestes tylko i wyłącznie ty!

    Ostatnio obserwujemy wysyp nobów.Ciągłe pytania o przeróbkę,czy pójdzie czy nie itp itd.Dzieciarnia czekała na nowości i teraz sie obudzili z ręką w nocniku.
     
  18. xbit

    xbit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Da radę zagrać na konsoli PAL w tą wersję NTSC mając LT+ czy nie ma wyjścia i trzeba czekać na PAL?
     
  19. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    NIE!
    Moderator powinien chyba założyć temat i wyjaśnić w nim podstawowe rzeczy, bo widzę, że dla których nie są podstawowe.
    Jak widzę, że w jakimś temacie pojawia się kilkukrotnie pytanie, czy 'X' gra pójdzie mi bez LT 1.9, to mam ochotę strzelić sobie w łeb. Ludzie, ile razy to ma być wałkowane żebyście zrozumieli?!?! 95% gier(możliwe, że wszystkie, ale nie jestem pewien) od czasu wyjścia Deus Ex'a potrzebuje LT 1.9... Żadne patchowanie temu nie pomoże!
    A kolega wyżej zadał pytanie jakby dopiero wczoraj otrzymał Xbox'a. 'Dołączył : Dec 2009' Za niedługo minią dwa lata, odkąd jesteś na tym forum i śmiesz pytać, czy gra w formacie NTSC pójdzie Ci na PAL? Trzymaj cie mnie!
     
  20. xbit

    xbit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wiem, że pytanie było ,,noobskie", ale czytałem w necie o jakichś Enigmah i innych konwerterach NTSC PAL i chciałem się po prostu upewnić, bo jutro wpada rodzinka i zawsze gramy dużo w Fifke i miałem nadzieję na odpalenie 12'stki :).

    pozdrawiam
     
  21. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    Spokojnie, Jutro powinna być wersja PAL, więc włączysz pobieranie i przed wieczorem jeszcze zagracie. ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum