1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 12 zawiesza się kariera

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 2 Pac, Listopad 21, 2012.

  1. 2 Pac

    2 Pac Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam konsolę Slim 250GB [model 1439], nie flashowana, nie dashbordowana [czy jakoś tak], nie podłączana do internetu. Ogólnie z konsolą nie było nic robione. Mam jednak problem z grą Fifa 12 a dokładniej z karierą. Gram sobie karierę bodajże 2 sezon i gra się zawiesza tzn. jak chcę wejść w szkółkę juniorską, teraz jak symulują się dni mam 2.10 przechodzi na 3.10 i przy przejściu na 4.10 zawiesza się tylko kręci się to kółko od ładowania. Pozostaje tylko wyłączenie i ponowne włączenie konsoli. Czytałem jakieś podobne problemy z tą Fifą, ale ja nie aktualizowałem składów i nie mam pliku UCG. Nie wiem dlaczego Fifa zawiesza mi się w różnych sytuacjach. Grę reinstalowałem. Czyżby był sejw uszkodzony?

    I jeszcze drugie pytanko, jeśli chciałbym podłączyć konsolę poprzez wi-fi do neta w celu zaktualizowania jakiejś gry to czy xbox automatycznie się zaktualizuje?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Jesli bedzie wymagala gra lub dash aktualizacji to konsola Cie poinformuje. Jesli nie przerabiana i nie kombinowana to smialo aktualizuj.
     
  4. 2 Pac

    2 Pac Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak podłącze konsole do neta i wyskoczy powiedzmy, że nowy dash jest do pobrania to mogę nie zaakceptować to i tylko grę zaktualizować? Jeśli konsola się zaktualizuje automatycznie i będzie najnowszy dash to popsuje mi plany na przyszłość.
     
  5. 2 Pac

    2 Pac Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Powiem ze nie wiem czy mozna nie aktualizowac dasha jesli taka aktualka Ci wyskoczy. Ja konsoli nie przerabiam wiec aktualizuje zawsze
     
Wczytywanie...

Poleć forum