1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 12

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez mlody1m, Październik 18, 2011.

  1. mlody1m

    mlody1m Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema.
    Ściągnąłem sobie FIFE 12. Wczoraj przerobiłem swojego xbox'a. Bardzo bym was prosił abyście mi powiedzieli jak uruchomić FIFE i wgrać aktualizacje aby nie usunęła przeróbki.
    Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    jakie masz lt ? jaki dash ? więcej info.
     
  4. mlody1m

    mlody1m Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam aktualizacje Lt 1.9 lub 1.91 nie jestem pewny. Dasha nie wiem jakiego mama gosc mówił że najnowszego.
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    zobacz z dane o konsoli w ustawieniach i fifa podobno tego najnowszego dasha wymaga 2.0.13604.0 i jak masz dasha 13xx jakiegoś nie usunie ci nowsza wersja 13xxx przeróbki
     
  6. mlody1m

    mlody1m Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Freelander

    Freelander Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie ten dział.

    Zakładać temat by zadać pytanie. Ehhh...

    A Ci jeszcze mu odpowiadają.
     
  8. mlody1m

    mlody1m Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bardzo przepraszam że pomyliłem dział. A co w tym dziwnego że zadałem pytanie? Po to jest właśnie forum.
    Bardzo proszę o odp na poprzednie pytanie.
     
  9. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    A od czego jest forum ? Ty mógłbyś nie pisać bezcelowych komentarzy. Trudno pomylił dział, jest nowy, ale to też świadczy o tym jak tutaj funkcjonują moderatorzy.

    Wejdź w ustawienia konsoli, ustawienia systemowe, dane systemu i przepisz nr obok literki D. np 2.0.13604
     
  10. mlody1m

    mlody1m Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema.
    Przepraszam że dopiero teraz odpisuje. Mam Lt 2.0 (chyba ale napewno coś z dwójką), wczoraj przerabiałem mojego drugiego xboxa i gość mówił że wgrywa najnowszą. Moj Dash to: 2.0.13599.0
    Czy ta aktualizacja do fify nie usunie przeróbki? Aby wgrała się ta aktualizacja muszę ją pobierać i nagrywać na pena (jeśli tak to bądźcie tak mili i podajcie stronke:)) czy wystarczy że wloże do napędu nagraną fifke?
    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum