1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 12

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez geebart, Grudzień 15, 2011.

  1. geebart

    geebart Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    BŁAGAM K...WA GDZIE MOGĘ SCIĄGNĄĆ PATCH, CZY UPDATE (WHATEVER) DO FIFY 12 NA XBOX, NIE JESTEM MANIAKIEM, SPECJALISTĄ OD GIER ALE LUBIE SOBIE PORYPAĆ W FIFE A TA MI SIĘ OD JAKIEGOŚ CZASU WIESZA NA MOIM ULUBIONYM SAVIE. PROSZĘ!!!!!!! O DOKLADNE INSTRUKCJE JAK MAM SOBIE Z TYM PORADZIC, EWENTUALNIE O ODESŁANIE DO ODPOWIEDNIEGO TEMATU:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    patche przeważnie z live. ale recznie też się da trzeba poszukać tylko
     
  4. geebart

    geebart Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli co? Bezposrednio z xboxa? Dzizas chyba jestem na to wszystko za stary:)
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to nie wina gry i zapewne patch nie jest potrzebny, zobacz czy płyta jest dobrze nagrana nie porysowana brudna i dobrze nagrana czyli czy sie zgrywa na dysk xa
     
  6. geebart

    geebart Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Porysowana na pewno nie jest bo ja gram tylko w jedną grę;p
     
  7. geebart

    geebart Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieje się tak- zwiesza mi się podczas ładowania save, pozniej cofam się do zapisu automatycznego, jakis czas jest ok, nadpisuje, normalnie uruchamiam, nawet potrworzyłem sobie zapasowe zapisy i ****, predzej czy pozniej i tak się zwiesi i tak
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to może wina tego na czym to zapisujesz
     
  9. geebart

    geebart Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zapisuje to na dysku xboxa. Myslisz ze powinienem sobie kupić ten dodatkowy? Czy to coś może zmienić?
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wątpie ,żeby to była wina pamieci xa ,ale spróbój np na pendrive
     
  11. geebart

    geebart Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ludzie pomóżcie:) ponawiam wołanie o pomoc, czy ktoś już się z tym spotkał?
     
  12. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Identyczny problem miałem w FN4, nie mogłem go rozwiązać, zaczynałem nową karierę i to samo za każdym razem, chodź nie robiłem paru rzeczy, spróbuj nagrać grę raz jeszcze, wyczyść cache
     
Wczytywanie...

Poleć forum