1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"fifa 13" (2012) pal.xbox360-complex

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez djblackkrk, Wrzesień 24, 2012.

  1. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    [​IMG]



    REGiON: PAL
    JĘZYK: Angielski, Włoski, Niemiecki, Węgierski
    XGD3: TAK
    UPDATE: TAK 15574



    NADAL BRAK PL!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam lt 2.0 i dash 14719 (chodzą mi wszystkie gry xgd3) czy jak włoże płyte z Fifą13 i wgra mi sie nowy dash 15574 to czy będe mógł grać w te wszystkie wcześniejsze gry xgd3 ?
     
  4. mi3tko

    mi3tko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czy ta wersja jest stabilna ? nie wywala przy zapisywaniu ?
     
  5. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Jak tamtą miałeś nagraną iHASem to też nie wywalało. Ja nagrałem tamtą i śmiga bez problemu. Gram karierę już drugi dzień.
     
  6. mi3tko

    mi3tko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie mam ihasha, nagrałem wersje iND i wywala przy każdym zapisie ustawień itp.
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    to nie wiadomo co sie bedzie z ta robic, bo ja nagralem iND ihasem i tez dziala bez problemu
     
  8. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Czeka was poprostu inwestycja w LT 3.0 + iHAS albo RGH i macie święty spokój.
     
  9. xxxboxxx

    xxxboxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam jedno jedyne pytanie, jesli nie ten dzial to proszeo przeniesienie- czy odpalil ktos te gre na lt 2.0 i gra dzialala i nic nie wywalalo?
     
  10. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    z tego co napisali na sky-games to FIFA ma zabezpieczenie CIV wiec bez ihasa sie chyba nie obejdzie
     
  11. xxxboxxx

    xxxboxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ihasa mam, tylko czy pojdzie na lt 2.0 nagrane ihasem...?
     
  12. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  13. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Powinno ruszyć, tak jak kolega wyzej napisal radzil bym zainwestowac w lt 3.0 bądź w rgh który jest najlepszym wyjsciem moim zdaniem :)

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  14. xxxboxxx

    xxxboxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a gra tu ktos z was na lt 2.0 w ta fife??jakbym mial gdzie przerobic to zrobil bym to;/ a w wysylke konsoli nie wchodzi w gre
     
  15. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    podbijam, dodam że nagrywane zwykłą nagrywarką
     
  16. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Jeśli przy updatowaniu Dasha na 14719 działały to teraz też powinny (po instalacji Dasha nie zapomnij wyłączyć konsoli), jak się zdecydujesz to daj znać co z tą FIFĄ - czy wywala błąd w Trybie Kariery.
     
  17. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak po wgraniu dasha 14719 wszystko mi śmigało przy grach xgd3, ale chciałbym żeby wypowiedział się ktoś kto ma lt 2.0 i wgranego nowego dasha 15574 ( a wczesniej miał tego 14719) i nagrywał normalną nagrywarką , czy mu ta fifa13 poszła
     
  18. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    Działa ta wersja komuś kto ma LT 3.0 a nie nagrywał ihasem?
     
  19. Zendeman

    Zendeman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    @ Po|<ra
    Ja nagrałem i wywala z kariery. (błąd szmatki)
     
  20. xxxboxxx

    xxxboxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli wychodzi na to ze nikomu nie udalo sie odpalic bez problemow fify 13 na LT 2.0;/?? czy to ihasem czy zwykla nagrywarka..;/
     
  21. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    FIFA 13 PAL XBOX360 - RapidShare Mediafire free download - - ostatnie komentarze, gościu pisze, że po nagraniu z Overburn mu działa na LT 3.0 bez iHasa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum