1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 13, a dash 13599

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rybka00, Wrzesień 26, 2012.

  1. Rybka00

    Rybka00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam,



    napiszę krótko i na temat:

    Dashboard: 13599
    LT: 2.0 (tak mi się wydaje, bo przerabiałem w maju 2011 - w sumie mogę się mylić co do LT)

    Pobrałem wersje fify 13 - FIFA.13.PAL.XBOX360-EndyNicM, przerobiłem ją na LT 2.0 poprzez program "Xbox backup creator". Płytę wypaliłem przez IMGburn prędkością 4x (płytka Verbatim MKM-003-00) poprzez truncate. Po odpaleniu gry na moim xklocku wyświetla się napis "Gra wymaga aktualizacji".

    Teraz moje pytanko - czy na tym dashu i LT odpalę nową fifkę? Mam kombinować z Title Update?

    dzięki :)!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    musisz zrobic aktualizacje gra nie ruszy na tym dashu zrob aktualke z pendrive sciagnij ze strony producenta , nie usuwa lt w twoim przypadku :) - sam to robilem
     
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Musisz aktualizowac a lt zostaje bez zmian

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Rybka00

    Rybka00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Dzięki za odpowiedzi!

    Niestety po aktualizacji, gdy klikam "uruchom grę" to na chwilę pojawia się czarny obraz, a potem ponownie pojawia się menu xboxa.

    Czy w tym wypadku jedynym wyjściem jest aktualizacja do LT 3.0, albo kupno ihas 124B? Czy jest jakiś inny sposób, aby w domowych warunkach to obejść?

    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum