1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 13 - aktualizacja składów! PROSZĘ O POMOC!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez izaak158, Luty 26, 2013.

  1. izaak158

    izaak158 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Chciałem zapytać, czy możliwa jest aktualizacja składów w grze Fifa 13 jeśli gram na kopii zapasowej, czy też muszę tę aktualizację ściągnąć na oryginalnej płytce? Jeśli an oryginalnej, to czy po aktualizacji i wyłączeniu konsoli te składy będą dostępne na płytce kopii zapasowej Fify? I jeszcze jedna sprawa. Jak mam przerobioną konsolę to czy tylko jak ją podłączę do internetu od razu dostaję bana czy to chwile może potrwać? Proszę o szybką odpowiedź.

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. razor91

    razor91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Kiedyś po ściągnięciu aktualizacji do FIFY na kopi zapasowej płytka przestała mi chodzić i musiałem nagrywać ponownie. Jeżeli ściągniesz aktualizacje na oryginale to tak samo będzie chodzić na kopi zapasowej. Ryzyko bana zawsze istnieje na pewno nie dostaniesz go od razu bo przecież ktoś to musi najpierw wykryć ogólnie bardziej narażony będziesz jeżeli zaczniesz grać w grę w dzień premiery.
     
    1 osoba to lubi.
  4. izaak158

    izaak158 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jak na 5 minut podłączę internet do konsoli i zaktualizuję sobie składy to ryzyko jest bardzo małe? I jeszcze jedna sprawa. Jak włączę grę to mi samo wyskoczy, że mogę zaktualizować sobie składy?

    Z góry dzięki za pomoc.
     
  5. razor91

    razor91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie masz się czym przejmować ja gram cały czas online i nic się nie dzieje. A co do aktualizacji to wiem, że czasami aktualizacja sama wyskakuje do pobrania ale gdzieś w opcjach możesz samemu to zrobić musisz poszukać.
     
  6. lusio26

    lusio26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,mam problem z aktualizacja skladow przez pendriva ;/nie wiem dlaczego xbox save editor nie chce mi wczytac nowych skladow probowalem juz zmienic pendrivy i na wszystkich dzieje si eto samo opisze w skrocie jak to robie
    - wkladam pendriva do konsoli i formatuje go pod xboxa pozniej wchodze na dysk twardy i z tamtad kopiuje sklady na pendriva
    -otwieram program xtaf i z tamtad wyciagam sklady na dysk w kompie
    -nastepnie odpalam xbox save editor wcytzuje te sklady zapisuje i wczytuje te co sciaglem z neta,ale on zamiast mi je zapisac wyskakuje mi tabelka ze skladami i nie wczytuje nic,moze problem polega natym ze jak ogladam filmiki na youtube z tutorialami to tam w xbox save editor przy wczytaniu skladow wyciagnietych z xboxa wyskakuje np:
    - ff ff ff ff ff ff ca od 00 00 00 00 00
    a umnie :
    - 39 30 38 30 34 31 42 50 41 35 38 33 42 51 47 48 34 44 50 31
    i nie wiem moze gdzies tu lezy problem,mecze sie juz z tym 2 tyg i lipa prubowalem xtafa do xp i wszystkich metod mi znanych i rece opadaja.;/
    moze ktos wie gdzie robie blad z gory dzieki za pomoc.Pozdrawiam

    -
     
  7. wasilek6320

    wasilek6320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    85
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ODP DLA LUSIO@^
    Beda potrzebne:
    -MODIO(program)
    -jakis save z naszej konsoli,profilu
    -nowe sklady
    !!!!!Wszystko zawarte w tym folderze!!!!!!!
    Instrukcja,,,Krok po kroku :D

    1. Pobierz jakis save z twojego profilu na komputer (np. przez pendrive'a). Uzyj XTAF EXPLORER,aby odtworzyc save z twojego xbox
    2. Odpal Modio i wejdz w zakladke Resigner.
    3. Wczytaj ten save, który przed chwila pobrales z konsoli.
    4. Po wczytaniu zobaczysz swoje Profile i Console ID - zapisz je gdzies i nacisnij Save IDs Set.
    5. Kliknij jeszcze raz w zakladke Resigner i otwórz pliki Fify
    6. Nacisnij Load IDs (powinno spowodowac, ze Profile i Console ID beda odpowiadac tym, które spisales wczesniej - jak nie to popraw)
    7. Nacisnij Resign and Rehash
    8. Zrób to samo dla drugiego pliku.
    9. Wrzuc pliki (zachowujac strukture katalogów) do:
    hdd://content/DlugieIDProfilu (nie 00000000000, chyba chodzi o Profile ID)/
    10. Jezeli masz w tym folderze wlasne pliki masz je usunac przed wgraniem (osobiscie polecam zrobic backup)
    UWAGA!!!!!!! SKLADY WYLACZNIE Z INNEJ KONSOLI,Z KOMPUTERA NIE MA MORZLIWOSCI!!! :TxT

    sklady z 2.02.2013 : Squads 20130202144302.rar /////// Free Online Storage - MediaFire
     
  8. wasilek6320

    wasilek6320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    85
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A co do tych aktualizacji do śmiało się podłącz i graj,pobieraj,jak na oryginale :D.........ja zaryzykowałem i naszczęście bana nie dostałem...śmiało możliwość bana na lt.3.0 to nawet chyba 1% nie ma.......
     
  9. lusio26

    lusio26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki kolego wasilek6320 wreszcie udalo sie wgrac:),mam jeszcze jedno pytanie bo mam jeszcze aktualizacje matchday i assiles a w profilu tego na xboxe nie moge znalesc jakto zaktualizoac jeszcze.dzieki z gory za podpowiedzi pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum