1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 13 - aktualizacja składów

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez jagielloma, Kwiecień 27, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. jagielloma

    jagielloma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    95
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Siemka. ;)

    Mam do Was dwa pytanka:
    1. Czy po zaktualizowaniu składów w Fifie 13 po podłączeniu do sieci konsoli, będę miał tą aktualizację po odłączeniu konsoli od neta?
    2. Czy będę mógł tymi aktualnymi składami grać na karierze i w turniejach?

    Z góry dziękuję za odpowiedzi. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. damiano9991996

    damiano9991996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    1. Tak
    2. Tak, o ile zaczniesz nową karierę/turniej.
     
    1 osoba to lubi.
  4. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Podepne się.
    A da się zaktualizować składy na zbanowanej konsoli bez rgh?
     
  5. jagielloma

    jagielloma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    95
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To u mnie jest dziwnie. Gdy podłączę się do neta i chcę grać szybki mecz to wtedy wyskakuje mi komunikat "aktualizacja składów online" czy coś podobnego. Gdy odłączę się od neta, dalej nie mam aktualnych składów.;/
     
  6. patryniu

    patryniu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żnin
    Odświeżam. Czy aktualizacja składów pozostaje na 100%?
     
  7. jagielloma

    jagielloma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    95
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dzięki wielkie za odświeżenie. Muszę stwierdzić, że do dziś jest to samo i aktualne składy mam tylko, gdy net podłączony. Da się jakoś to wyjaśnić?
     
  8. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Składy aktualne są tylko przy podłączeniu ONLINE. W przeciwnym razie, zawsze wraca do składów, które są od "nowości". Bez internetu nie będziesz miał aktualnych składów. Są one odświeżane właśnie w taki sposób.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  9. kpisarz

    kpisarz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hejka
    mam do Was pytanie. Mam lt 3.0 i mam problem ze składami (gram w sezony). Raz mi się aktualizują i mam nowych zawodników (np. w premiership), teraz np. mam cały czas stare składy. W czym tkwi problem?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum