1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 13 Aktualizacja z płyty

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ggghhh421, Wrzesień 25, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ggghhh421

    ggghhh421 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Witam, pobrałem sobie dzisiaj gre fifa 13 nagrałem i gdy wciskam "uruchom" pojawia mi sie komunikat:
    "Wymagana aktualizacja aby można było zagrać w tę gę,należy dokonać aktualizacji konsoli.Jesli nie dokonasz aktualizacji,gra nie będzie możliwa.
    Czy chcesz dokonać aktualizacji?"

    Pytanie czy bezproblemowo moge kliknac tak?

    Konsola dopiero wczoraj wróciła z serwisu, wysłałem ją tam w celu wgrania LT 3.0 i zaktualizowania dasha wiec chyba wszysko powinno być ok, jeśli klikne "Tak" to nic złego sie nie stanie?

    Prosze o szybką odpowiedź bo już nie moge doczekać sie grania w fife 13
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Polluks

    Polluks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    143
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Toruń
    Miałem podobną sytuację z Angry Birds. Kiedy nagrałem na płytę i odpaliłem w konsoli, gra poprosiła o aktualizację. Miałem starszego dasha i LT 3.0. Zaktualizowałem dasha z pena. Wcześniejsze gry nadal się uruchamiały, więc łatki 3.0 nie zdjęło. Wrzuciłem ponownie Angry, a tu dalej informacja o prośbie aktualizacji. Zezwoliłem, upgrade przeszedł bez problemu. Gra się uruchomiła. Jednak kiedy wykryła kinect'a poprosiła o kolejną aktualizację. Ponownie zezwoliłem. Teraz wszystko działa.
    Nie wiem jal to będzie w przypadku FIFY13... ja bym zaryzykował.

    Sent from my Nokia 5110
     
  4. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    aktualizuj.Nic ci się nie skasuje.
     
  5. Polluks

    Polluks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    143
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Toruń
    Napisz czy zaktualizowałeś i jakie efekty.

    Sent from my GT-P6210 using Tapatalk
     
  6. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zasada jest prosta, aktualizujesz z pendrive i tyle, nigdy z płytki.
     
  7. dozik

    dozik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja zrobilem z plytki :) też się bałem ale śmiga!
     
  8. k111

    k111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja również aktualizowałem z płyty, trochę się wystraszyłem, bo po aktualizacji nie działały gry XGD3, XGD2 śmigały. Wystarczył tylko restart konsoli i wszystko działa. Mam LT 2.0
     
  9. damiangxxx

    damiangxxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. może znajdzie się ktoś kto mi pomoże, jestem załamany. Właśnie ściągnąłem i nagrałem fife 13 i gdy wyskoczyl mi komunikat o wymaganej aktualizacji przypadkowo nacisnalem "tak". i teraz xbox stanal w miejscu. na ekranie mam komunikat "zatrzymano aktualizacje systemu. Nie mozna odczytac aktualizacji z plyty. aby kontynuowac aktualizacje ponownie wloz plyte". Pad przestal reagowac, nagralem sciagnieta aktualizacje na plyte i pena, i dalej to nic nie pomaga bo ciagle wyskakuje ten komunikat... ;/ Konsole kupilem 2 miesiace temu, nie wiem jakiego ma dashboarda, wiem jedynie ze ma przerobke LT +2.0. Proszę o pomoc panowie:)

    dodam ze juz probowalem z dashami: 2.0.13146.0, 2.0.13604.0 dalej to samo..
    jak ratowac konsole?
     
  10. grzesiub

    grzesiub Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja zaktualizaowałem z płytki i zadziałało mi, ale dopiero po wyłączeniu i włączeniu X-a.
     
  11. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław

    Normalnie instaluj tą aktualizacje,ale na Twoim miejscu wolałbym z pendrive(tak jakoś bezpieczniej).
    Był Twój xbox na wgrywaniu LT+ 3.0 ,ale najwyrażniej gość zapomniał ,że najnowszy dash to 15574.
    Nic się nie bój,instaluj.
     
  12. damiangxxx

    damiangxxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pomóżcie koledzy
     
  13. xbox-serwis.eu

    xbox-serwis.eu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Często pomaga przywrócenie oryginalnego softu do napędu.

    Pozdrawiamy
    xbox-serwis.eu
     
  14. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: FIFA 13 Aktualizacja z płyty

    Ofw w napęd i dopiero na nim dokonczysz aktualizację.albo masz napęd podmieniony.
    Jaka data produkcji konsoli?

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  15. damiangxxx

    damiangxxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam ponownie. sciagalem wszystkie dashe jakie wpadly mi w reke. doradzono mi zebym sprobowal nie z oryginalnym(starym) dashem, ale z wersja 15574. po wlozeniu pendrive od razu ruszylo:) ta fifa tak namieszala.
     
  16. SopranoPol

    SopranoPol Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Trójmiasto
    Czy trzeba przerobić nagrywarkę?

    Witam włożyłem grę i zaktualizowałem z płyty konsolę i wyskakuje mi komunikat że '' Płyta nie jest obsługiwalna " . Czy muszę zaktualizować nagrywarkę bo gdzieś wyczytałem że tak. Podobno trzeba nagrać całą płyte a kiedyś starczyło jak ImgBurn obcioł. Mam nagrywarkę hl-dt-st-dvdram gt51n w laptopie Satellite C660-1M4 - Parametry produktu - Toshiba
    Proszę o pomoc mam na konsoli LT 2.0
     
  17. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Zamykam

    Temat o problemach z FIFĄ 13 w dziale ISO-problemy
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum