1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 13 bez kariery!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez ILCZYN, Wrzesień 29, 2012.

  1. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Mam konsolę ELITE z najnowszym dashem i LT 3.0
    Czy to prawda że jak nagram zwykłą nagrywarką FIFA 13 to będzie ona bez kariery?

    Proszę o szybką odpowiedź!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kolbe11

    kolbe11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz
    problem jest taki, że wyskakuje brak autoryzacji płyty ale wystarczy szybko stworzyć zawodnika, zapisać go a potem wczytywać stan gry z autozapisu, u mnie śmiga
     
  4. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Sekunda, bo nie zrozumiałem.
    Gra działa normalnie, ale jak robię gwiazdę to wywala błąd?
    I jak "szybko" mam zrobić zawodnika? Czy wystarczy że dam losowo i zapiszę a potem będę edytował?
     
  5. depcik94

    depcik94 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radomsko
    A ja mam pytanie jakbym kupił orginalną fife to niemiałbym tych problemów że kariera niedziała itp.?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Fifa 13 bez kariery!

    Tylko problem maja ci co piraca na zlych nagrywqrkach

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Akir a jakbym nagrał ihasem to byłoby ok?
     
  8. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    tak bo iHas robi kopię 1:1
     
  9. freak10

    freak10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czyli nie ma zadneg innego spsobu zeby gra działala normalnie ??
     
  10. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
  11. MartinV

    MartinV Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi się udało w Trybie Menadżerskim szybko zrobić karierę, na szczęście nie wywaliło mnie podczas robienia save. Potem szybko symulowałem do pierwszego meczu, zagrałem (podczas meczu nie wywala - przynajmniej u mnie) i gra sobie zrobiła auto-save i teraz na nim gram. Oczywiście denerwuje jak Cię co chwile wysypuje, ale jak sprawnie się uwiniesz to idzie grać. Tak więc jak ktoś jest cierpliwy i częstotliwość wywalania nie jest zbyt dużo to idzie "przeżyć".
     
Wczytywanie...

Poleć forum