1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 13 błąd ''Nie można odczytać płyty''

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Morien, Luty 20, 2013.

  1. Morien

    Morien Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pytanie czy jest jakiś sposób na błąd w Fifie 13 ''Nie można odczytać płyty'' oprócz nagrywarki iHas?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    chyba nie moze zle wypaliles , ponoc jednym dziala ale na moje gusto tylko ihas pomaga ...
     
  4. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Oprócz nagrywarki na ten bład pomaga także zakup oryginalnej gry...
     
  5. DelMartinio

    DelMartinio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2013
    Posty:
    78
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żary
    Zwykłą nagrywarką w FIFA 13 będą tylko działać szybkie mecze i gry treningowe, kariery już np. nie pograsz...
     
  6. Morien

    Morien Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gram w kariere, od kologi pożyczyłem na chwile gre oryginalną, zrobiłem kariere i gram, tylko muszę szybko skład ustalać bo inaczej się wyłączy. To samo jest z szybkim meczem, jak szybko skład ustawie to zagram a jak powoli to się wyłączy.
     
  7. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    nie ma innej opcji tylko ihas
     
Wczytywanie...

Poleć forum