1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fifa 13 błąd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bonus4848, Październik 3, 2012.

  1. Bonus4848

    Bonus4848 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam pewien problem.Dzisiaj postanowiłem nagrać nową fife 13 wersja srt nagrałem pięknie ładnie tak jak zawsze moim ihasem na verbatima nagrywanie szło pomyslnie bez jakichkolwiek problemów.Wkładam ową gre do napędu i wyskakuje mi prosba o aktualizacje którą zaakceptowałem aktualizacja przebiegła pomyslnie.Po ponownym uruchomieniu konsoli ujrzałem nowe główne menu(nawet fajnie zrobione) gra wczytuje się normalnie to znaczy mam ikonke gry i zagraj w gre itd. gdy wybiore zagraj w gre gra się wczytuje i po chwili wyskakuje mi komunikat nieobsługiwana płyta aby uzyskać pomoc przenies się na xbox.com.... myslałem ze to błąd napedu więc odpaliłem gre jeszczed raz to samo... po chwili pomyslałem ze usuneło mi przeróbke ale włożyłem do napedu 2k12 ufc3 fife 12 i wszystko działa.Dodam że mam lt2.0 Co musze zrobić aby fifa13 mi działała??? Sorry jezeli był już taki temat ale szukałem go na stronie i nie mogłem znalezć więc postanowiłem otworzyc nowy z gory dzieki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    srt to chyba iso pod lt 3.0 (sam sciagalem i przerabialem pod lt 2.0) sciagniete z tnttorrent przepusc gre za pomoca xbc zrobi ci gierke pod lt 2.0 wtedy wypal i na przyszlosc sprawdzaj co sciagasz i co jest w opisie gry :)
     
    1 osoba to lubi.
  4. Bonus4848

    Bonus4848 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. damian123333

    damian123333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bialystok
    Mam idetyczny problem.Gra nagrywana ihasm i mam LT 3.0
     
  6. nazario

    nazario Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam Panowie ze tu otwieram nowy post ale za bardzo nie wiem jak otworzyc nowy post a wiec,zakupiłem Fife 13,odpaliłem kariere i na poczatku jak jak juz wybrałem zespół i imie managera po zatwierdzeniu jest chwila wczytywania i moja konsola kompletnie sie zawiesza,jak juz mi sie udalo właczyć lige
    to doszedłem do 3 meczu sparingowego i znowu blokada,za kazdym razem musze wyłaczac konsole bo nawet pad nie działa.
    Myslałem ze to moze gra jest wadliwa ale dzis wymieniłem na nowa i dalej to samo,juz mnie ***** krew zalewa,prosze o pomoc,pozdro
     
  7. Bonus4848

    Bonus4848 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. timomar

    timomar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    @nazario, na innych grach tez tak masz?
    Masz Xbox 360 Core, a więc konsola podatna na ROD-a :(
    Objawy nie są zachęcające :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum