1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 13 - funkcje sieciowe

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kubatro123, Grudzień 25, 2012.

  1. Kubatro123

    Kubatro123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Dostałem oryginalną FIFĘ 13 na XBOXA, a samą konsolę mam przerobioną. Z racji, że gra jest oryginalna pomyślałem, że mógłbym bez problemu zagrać sobie np. w Ultimate Team itp., czyli funkcje sieciowe. Pierwsze pytanie brzmi, czy mimo że mam oryginalną grę to konsola przekreśla szanse na posiadanie funkcji sieciowych? Jeżeli nie, to po kolei co i jak powinienem zrobić abym mógł sobie z innym prawdziwymi graczami zagrać.

    PS. Jeżeli było mnóstwo takich tematów to proszę o przekierowanie mnie tam, bo jakoś znaleźć nie mogłem tego nigdzie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    mozesz grać, w pudełku masz przepustkę sieciową do wpisania, musisz mieć aktywnego golda i tyle
     
  4. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Ale wiedz że nie chroni cie to przed banem :)

    A nikt nie zna dnia ani godziny hehe
     
  5. Kubatro123

    Kubatro123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, mam przepustkę. To co mam po kolei zrobić?
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    włącz gre będąc podłączonym do liva i wyskoczy okno do tworzenia konta w fifie, tam wpisujesz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum