1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fifa 13 FUT

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez mustangx, Grudzień 22, 2012.

  1. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    mam problem bo wyszla aplikacja na androida od EA ze.mozna kupowaz zawodnikow i wgl przez ta aplikavje chcialem.sie zalogowac, ale gdy wpisuje e-mail i haslo wyskakuje mi jakies pytanie po angielsku , niestety nie wiem.co mam odpowoedziec teraz.nie powoem.co tam pisze bo mi zablokowalo aplikacje bo zle wpisywalem odpowoedz, wiem ze chodzilo cos o imie konkretnie pisalo cos oldst name...

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    pytanie które ustawiałeś przy zakladaniu konta

    jak pisało name to chodzi o drugie imie kogoś z rodziny (najstarsze rodzeństwo chyba)
     
  4. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: fifa 13 FUT

    ale jak zakladalem konto gdzie ?we fifie ?.
    probowalem i kurde nic, nie da jakos.przypomniec albo cos albo jakos sprawdzic.?

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    tak, we fifie, na początku gdy podłączałeś do xbl, miałeś podać email, hasło do konta (na którym masz np. level czy monety do katalogu)
    pytanie było do wyboru albo wtedy albo po zagraniu meczu w fut

    Sprawdzić chyba się nie da, ale poszukaj gdzieś w menu fify -> xbox live
     
  6. yarro

    yarro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    FIFA 13 ULTIMATE TEAM - stroje

    Hej
    Mam problem ze znalezieniem miejsca gdzie mogę dołożyć zakupione stroje dla swojej drużyny. Jak wchodzę w klub to widzę, że mam 4stroje (w stare+2 zakupione) jednak przy meczu mam tylko stare stroje. Gdzie można je wybrać?
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    W klubie, tam gdzie masz listę przedmiotów do wyszukiwania, szukasz strojów i wybierasz ten co chcesz (1 domowy, 1 wyjazdowy)
     
Wczytywanie...

Poleć forum