1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 13 i Forza4 bez ihas

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cycuś, Marzec 17, 2013.

  1. cycuś

    cycuś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    całkowicie nie rozumiem jak mam ustawic abgx , img burn żeby zrobic kopie Fify 13 i Forza4.Wiem tylko ze trzeba odpalić program BurnerMax ale wywala mi I/O Error podczas weryfikacji.
    Proszę o jakąś instrukcje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jak nie masz ihasa to nie trac plyt
     
  4. cycuś

    cycuś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co czytałem to ihas już nie potrzebny wystarczy żeby burnemax obsługiwał nagrywarkę a moja własnie obsługiwana jest przez ten program?
    To nie da rady?
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    mozesz probować
     
  6. cycuś

    cycuś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam taka nagrywarke TSSTcorp SN-208BB muszę w nią coś wgrać jakiś soft?
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nie tylko wlaczasz ten program i w imageburnie jak wrzucisz iso i wypalisz to powinno zniknac o wyborze truncate i overburn czyli ze niby nagrywarka nagrywa wtedy cale iso w 100%
     
  8. cycuś

    cycuś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no i tak własnie jest tylko podczas weryfikacji pokazuje błąd I/O Error czyli coś zle mam ustawione w imgburn i nie wiem jak ten problem rozwiązać, masz jakiś pomysł?
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    bufory na maxa zakladaka I/O page 2 oraz build-page 2 , eeprom pod verbatimy jesli takowe masz ma byc tylko smartburn wlaczone
     
  10. cycuś

    cycuś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    miałem ustawione tylko w I/O page 2 na 512 a na bulid było 80 to mogło przez to błąd wywalac? a gdzie sie ustawia ten cały eeprom
     
  11. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    program eeprom utility ale czy to zatrybi u ciebie tego nie wiem bo to pod ihasa sie robi a wimageburnie mozesz sprawdzic w change advanced settings na przeciwko predkosci jaka wybierasz aby plyta sie nagrywala , a no i OPC ma byc wlaczone zakladka write
     
  12. cycuś

    cycuś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W tych Advence settings niestety z zkłałdki liteon no supported, jedynie w zakałdce samung mogę wybrać silence mod albo high speed mode
     
  13. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    dlatego ze nie masz nagrywarki z tej listy pisalem ze tyczy sie ihasa bo on najpopularniejszy :) zostaje ci nagrywanie na twoje i jedynie opcje w imageburnie ustawic bufory i OPC i wtedy wypalic z tym programem gre
     
  14. cycuś

    cycuś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok to dzięki z te instrukcje , jutro spróbuje wypalić z takimi opcjami:)
     
  15. Radoleohes

    Radoleohes Banned

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    K-ce
    Ja na Pionierze Laptopowym włączyłem BurnerMax Płyta Verbatim MKM-003 burner Max Enabled (nie zamykać) włączyłem IMGburn w Toools--->setings--->Write ustawiłem Perform OPC bifor write (zaznaczyłem) i wypaliłem 4x. Forza4 smiga. Weryfikacja i instalacja na hhd 100% bez tricków.

    Nic innego, eeprom jest chyba do ihasów, nie przestawiałem booforów, tylko to co wyżej, inne płytki inne predkości i ustawienia płytki wylądowały w koszu bo werfikacja do 50% i problem ze ściereczką.

    Pozdro
    Rado
     
Wczytywanie...

Poleć forum