1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 13 iHAS

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Stoprobanda, Wrzesień 25, 2012.

  1. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam dzisiaj zakupiłem nagrywarke ihas przerobiłem tak jak w poradniku wypaliłem fife wersja complex na verbatim i konsola wogole nie widzi płyty prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Konsola przerobiona na LT 3.0 ?
     
  4. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Zrób konfigurację dobrą. Dla Verbatim ja nagrywam prędkość 4x, w img burn ustawiasz OPC i śmigają na lajcie. Zależy też oczywiście które Verbatimy.

    A jeszcze jedno pytanie, wgrałeś LT Max?
     
  6. kubqq

    kubqq Banned

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Naprowadziłby by mnie ktoś co zrobić krok po kroku aby zagrać w fife 13 mając LT 2.0 oraz dasha 15xxx ?
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    fife nagraj ihasem (najlepiej) , najpierw sciagnij gre przerob pod dane LT potem wypal za pomoca imageburna i tyle wkladasz do klocka instalujesz i grasz no chyba ze nie masz twardego to z plyty
     
  8. kubqq

    kubqq Banned

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli zmienić fife pod LT 2.0 (abx360)?
     
  9. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    A orientuję się czy do nagrania fify 13 konieczna jest nagrywarka Ihas? Żeby grać z dysku twardego?
     
  10. kubqq

    kubqq Banned

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    O właśnie, czy jeśli ja chce grać tylko z płyty (mam slima 4gb) to muszę mieć iHasa?
     
  11. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    z tego co wszyscy pisza FIFA nagrana zwykla nagrywarka sprawia mase problemow i w wiekszosci nie da sie grac
     
  12. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nie jesli gra jest pod lt 3.0 to robi sie to xbc cofasz topologie
     
  13. Zendeman

    Zendeman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    A nie da się nagrać zwykłą nagrywarką w truncate, zainstalować na pendrivie lub HDD i zastosować trick z MP3 ?
    Jeżeli to możliwe to czy mógłby mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć jak mam dokładnie zrobić z tą mp3ką bo zainstalowałem na pena i odpalam mp3 z drugiego pena ale po ok. 15min autoryzacja ?
    Pozdrawiam.
     
  14. exterberra

    exterberra Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Olsztyn
    nagrywałem wersje EndyNicM oraz complex w obu wersjach wystepuje bład z kariera nagrywałem nagrywarka z lapka ale inne gry normalnie działają jak pes13.trick z mp3 dziala na pare minut wiecej a jak zainstaluje gre na dysku twardym jest bład autoryzacji w obu przypadkach
     
  15. Zendeman

    Zendeman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Jednak śa ludzie którzy za pomocą tricku mp3 podobno pozbyli się autoryzacji, więc ponawiam prośbę o łopatologiczne wytłumaczenie tricku z mp3 :)
     
  16. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. grzegorzk16

    grzegorzk16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a ja bym poprosil konfiguracje IMG BURNA POD OMEGI NA ihas jesli ktos ma
     
  18. speed980

    speed980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Glowno
    Jak przeglądałem komantarze na torrentach to ktoś napisał że przy prędlości 2,4x opc trzeba wyłączyć.Wypaliłem tak Sherlock Holmes'a i działa elegancko.
     
  19. cwieq89

    cwieq89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Widocznie miałeś płytki odpowiednie, bo to zależy od płyt, albo wiedziałeś o co chodzi albo fart :)
    Np. Verbatim MKM003 nagrywa się x2,4 z OPC, a MKM001 x2,4 już bez OPC.
     
  20. Polluks

    Polluks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    143
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Toruń
    A skąd mam wiedzieć czy mam 001, czy 003?
     
  21. Orlando73

    Orlando73 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    IMGBurn podaje ci info o płycie i tam jest 001 albo 003
     
Wczytywanie...

Poleć forum