1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 13 + LT 2.0

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez michal833, Wrzesień 28, 2012.

  1. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Witam dzis nagrywajac fife 13 moja zwykla nagrywarka wywalilo mi blad przy 48%. I mam pytanie czy jezeli zaniose do kolegi spatchowana topologia pod lt 2.0 fife , który nagra mi ja ihasem to bedzie dzialala ?
    I czy nie bede mial problemow z gra, chce grac kariere jak cos mam dasha 14699 czyli bede musial aktualke z pena zrobic i nie usunie mi przerobki .? A i jak zainstaluje ja na penie z trikiem z mp3 to bedzie dzialala ? bo mam slima 4gb.

    Prosze o odpowiedz bo nie moge zyc tylko z demem ;P
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fossik92

    fossik92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak nagrasz ihasem to nie potrzebny bedzie trick z mp3,i nie usunie Ci przerobki..Nie bedziesz mial problemow z gra jesli bedzie dobrze nagrana i bedzie dobry obraz i tyle ;>
    EDIT:
    kurde sie byc moze zapedzilem gdyz piszesz ze LT 2.0 a to tez bywa roznie z ta fifa 13 ale powinno dzialac
     
  4. frostek

    frostek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Starachowice
    A czy gra zadzialalaby gdybym. Zalatwil jakis dysk (teraz mam slima 4GB), zainstalowal Fife 13 na ten HDD (bez nagrania Ihasem) i do tego zastosował trick z mp3?
    Czy w ogóle da się nagrać gry XGD3 wypalone zwykła nagrywarką na dysk? Mam najnowszy dash.

    Bardzo prosze o odpowiedz.
     
  5. fossik92

    fossik92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Z tym trickiem mp3 jest tak ze teraz komuś dziala innemu nie, wiec pewnosci nie ma do instalowania bez ihas.
     
  6. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Dziala dziala, juz dobre 5 godzinek :D Dziekuje za odp
     
  7. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Frostek , nie zainstalujesz Fify 13 na dysk bez nagrania ihasem, moze pojdzie z plyty ale nie mam pewnosci. Ja nagrana ihasem fife zgralem na dysk z trickiem z mp3 i odpala dziala normalnie :)
     
  8. dragod

    dragod Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja nagrałem płytę na dysk i mi wywala teks ze ścierka zmieniłem topologie na lt 2 ale mam cicha aktualizacje czyli muszę czekać na TU?? czu juz nie da rady??
     
  9. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Wyczyśc cache i sproboj wlaczyc z trickiem z mp3. jak nie zadziala to czekaj na tu
     
  10. dyrygent

    dyrygent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja wypaliłem ihasem wcześniej dograłem topologie i śmiga cacy juz 3 dzień żadnych problemów. Posiadam LT 2.0 ofc.
     
  11. you8

    you8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zainstalujesz. Nagrałem bez IHAS i bez problemu zainstalowała się w 100% - inna sprawa, że nadal jest problem z autoryzacją.

    Poz.
     
  12. yonekyo

    yonekyo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy polaczenie iHasa i LT 3.0 zagwarantuje mi ze nie dostane bana jak sie polacze z xbl?
     
  13. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    100% gwarancji nigdy nie możesz mieć, ale fakt jak na razie nikt z użytkowników LT3 + iHAS nie informował żeby dostał bana.
     
  14. Judzio

    Judzio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli podsumowując, można grać w FIFKĘ 13 pod Lt 2.0 lecz jeżeli nie nagrywa się tym całym iHasem to nie ma na co liczyć tak?
     
  15. zagajgsi

    zagajgsi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przedstawię to jak ja miałem.
    Nagrywarka LG konsola LT 2,0 czyli topologia wgrana na 2.0 wypalona ImgBurn w 100% weryfikacja faild pzy 49% ale gra się odpala w konsoli ale wywalało ja przy karierze
    kupiłem iHasa wypaliłem ten sam obraz weryfikacja 100% gra chodzi idealnie nie ma zacięć zainstalowała się bez problemów i nie wywala z gry czyli iHas rządzi
     
  16. rar

    rar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A przerabiałeś tego iHasa czy tak jak kupiłeś tak wsadziłeś czystą płytkę i nagrałeś?
     
  17. timomar

    timomar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    LT2.0 + Verbatim + Ihas = spokojna głowa :)

    Całe ,,konsolowe,, życie nagrywałem na omegach, do dzisiaj śmigają wszystkie gry, lecz przyszedł czas na XGD3 i problemy.
    Kupiłem nagrywarkę LITEON x24 iHAS124-19 REWIZJA B + flash do iXtreme burner max firmwares.
    Uparłem się na Omegi, różne wariacje na temat LT max robiłem, bez skutku, ciągle błędy, nerwy i pierwsze siwe włosy :).

    Wreszcie, po przeglądnięciu całego tematu na temat Fify, kupiłem
    Kod:
    http://www.verbatim.net.pl/pl_16/product_dvd+r-double-layer-matt-silver-8x_6.html
    w Auchan 10 płyt za 49 zł.

    Pierwszy strzał i weryfikacja 100%, gra się instaluje, kariera ok :)

    Szkoda zdrowia na inne płyty, jeśli C4eva zrobił Flash Liteon do Verbatima, to jego modyfikacje na inne nośniki nie muszą być skuteczne, a wydanie 4.90 zł za płytę to żadne pieniądze przy cenie gier.

    Moja konfiguracja:
    - LITEON x24 iHAS124 - LT max dla Verbatim
    - ImgBurn v2.5.7.0
    - płyty Verbatim MKM-003-00 j/w
    - ustawienia ImgBurn za
    Kod:
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/
    z tym iż ja ustawiłem program na nagrywanie x4 (Perform OPC ON )
     
  18. kubqq

    kubqq Banned

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0

    To się kupuje osobno? Czy to jest dalsza nazwa nagrywarki? Czy poprostu oprogramowanie które trzeba na tą nagrywarkę wgrać?
     
  19. timomar

    timomar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    LITEON x24 iHAS124-19 REWIZJA B to nagrywarka do kupienia np. na Allegro.

    + flash do iXtreme burner max firmwares to dodatkowe działanie aby ta nagrywarka obsługiwała XGD3.

    Oczywiście można kupić już nagrywarkę z flash-em ale słono sobie za to każą płacić;)

    Po co przepłacać jeśli można zrobić to samemu :

    X360 - poprawne nagrywanie xgd3 (modyfikacja nagrywarki) • programosy.pl
     
  20. kubqq

    kubqq Banned

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @Tinomar, zobacz skrzynke wiadomości. :)
     
  21. yonekyo

    yonekyo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Blad autoryzacji dysku

    Mam LT 2.0 i nagrywara Liteona ale bez iHasa.
    Zmiana topologii gry na 2.0.
    Gra prawidlowo wypalona, bez problemu instaluje sie na dysk (bez triku).
    Nastepnie odpalam muze z pena i ustawiam gre. Zaczyna sie mecz, wylaczam muze.
    Po 10 minutach grania wyskakuje blad autoryzacji dysku i konsola sie restartuje.

    Czy to wina braku iHasa?

    I drugie pytanie.

    Czy jak wgram sobie LT 3.0 to moje ster gry ktore sa pod 2.0 pojda mi?
     
Wczytywanie...

Poleć forum