1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 13 - LT2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ma4ensi, Październik 1, 2012.

  1. Ma4ensi

    Ma4ensi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam mama xboxa z wersja przerobki LT2.0, oraz nagrana na plyte gre Fife 13 (nagrywarka ihash - wszystko sie nagralo). Przy probie odpalenia gry wyskakuje komunikat z prosba o dokonanie aktualizacji, moj obecny software to 14699. Czy moge bezpiecznie zaktualizowac konsole? I jakie beda tego skutki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. timomar

    timomar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Żadne, tylko zastanów się czy nie warto włożyć do konsoli RGH JTG... Po aktualizacji na razie ta opcja jest niemożliwa, poczytaj o tym bo warto ....ja żałuje że aktualizowałem :(
     
    1 osoba to lubi.
  4. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    musisz zaktualizowac dash do 15574 napisz jakie beda skutki
    zrob to z pena,a fife nagrales pod LT2?
     
  5. Ma4ensi

    Ma4ensi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A przy moim obecnym software da sie zrobic jtag rgh?
     
  6. timomar

    timomar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
Wczytywanie...

Poleć forum