1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fifa 13 + lt2.0 ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matiszak, Listopad 2, 2012.

  1. matiszak

    matiszak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Posiadam konsole z LT+ 2.0 i dashem 2.0.14719.0. Ściągnąłem FIFA 13 i z tego co wyczytałem wystarczy zmienić topologię więc zmieniłem na lt2, wypaliłem i nie działało. Na następnej zmieniłem nawet dae.bin na jakiś w necie pod tą wersję dasha ale też nie działa. Co powinienem zrobić z konsola albo jak nagrać tą płytę ? Czyzostaje mi tylko zmiana na lt+ 3 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    na lt2.0 i lt 3.0 to działa bardzo ważne nagrać nagrywarką ihas jak nagrasz zwykła nie będzie działać tryb karriery.
     
  4. matiszak

    matiszak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Źle się wyraziłem. Niby działa ale woła o aktualizacje a jak zaktualizuje to mi chyba lt+ 2.0 się usunie. Co zrobić żeby poszło na tym dashu ? Czy może jednak zaktualizować ?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Musisz zaktualizowac na tym dashu fifa nie zadziala
     
  6. matiszak

    matiszak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko czy po tej aktualizacji nie stracę lt 2.0 ? Pytam bo robiłem tak gdy mialem lt poniżej 2.0 i próbowałem nagrac w grę na lt2.0+ to po aktualizacji juz ani ta ani wcześniejsze nie działały.
     
  7. Mati_Nowakowski

    Mati_Nowakowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    109
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Brzeska
    Jak ja miesiąc temu miałem starego x'a i grałem na piratach to chodziła na lt 2.0. Dość często wyskakiwało ( przetrzyj płyte itd...). A co do aktualizacji to jak włożesz fife do napędu to wyskoczy ci komunikat o dashu. Ni powinno ci cofnąć przeróbki, bo dasha zainstaluje z płyty ;)
     
  8. SkipeR

    SkipeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Najlepiej zrób sobie RGH i nie będzie problemu :), na początku duży wydatek ale szybko Ci się zwróci.
     
  9. Muhammad

    Muhammad Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. ......a ja posiadam LT 2.0 dash 15574 ihas 124B i nic pięknie nie śmiga:( Już 2 razy nagrywałem Fife 13, wszystko tak jak w poradnikach, po włożeniu płyty do Xboxa, nie pojawia się ikonka z grą do uruchomienia, a jedynie sam komunikat: uruchom gre. Po włączeniu gry, na kilka sekund pojawia się czarny ekran i konsola wraca do dash'a. Dziwna sprawa, nie mam już pomysłów. W obu przypadkach nagrywałem dwa różne obrazy gry, aby móc wykluczyć błąd obrazu.
     
  10. kedziore800

    kedziore800 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WarszaWA
    Dash 15574, lt 2.0, dograna topologia, Zwykła nagrywarka 2,4 Verbatim śmiga aż miło.

    #EDIT1

    Szybkie mecze działają jak trzeba oraz tryb kariery. Nie dogrywałem żadnego TU. Wypaliłem i śmiga.

    #EDIT2

    Potwierdzam jeszcze raz. Kariera działa, bez żadnych tricków z mp3. Instalacja 59% i stop.
     
  11. Muhammad

    Muhammad Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do każdej gry xgd3 dogrywam topologie pod lt 2.0. Najdziwniejsze jest to że gry nagrywaja sie bezbłednie (ihas 124b), probowalem juz kilka obrazów fify 13 i pesa 13. Kazda gra po wlozeniu do napedu konsoli, wyslwietla info: uruchom gre bez ikony gry. Po uruchomieniu czarne tło i wyrzucenie do dasha? Nie mam pojecia o co chodzi?!
     
  12. kedziore800

    kedziore800 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WarszaWA
    Nie wiem jak z iHasem bo go po prostu nie mam ale zwykłą nagrywarką nagrana fifa działa.
    FIFA.13.PAL.XBOX360-COMPLEX-[BTARENA.org]
    Puszczone przez XBC, dograna topologia, Img Burn 2.5.7.0 nagrane według tego poradnika
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-134487/

    Dodam, że po tricku mp3 instaluje się normalnie na dysku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum