1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 13 Nagrywanie gry na płyte bez iHasa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kubqq, Wrzesień 28, 2012.

  1. kubqq

    kubqq Banned

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Mam pewien problem. Wcześniej nagrywałem Fife 12 na płytkę, wszystko chodzi itp, ale nadeszła era FIFY13.

    Posiadam xBoxa Slim 4gb , LT 2.0 , Dash: 157xxx


    W jaki sposób wypalić grę nie posiadając ihasa? Zaznaczam, że nie chce jej instalować na dysk twardy no bo się nawet nie zmieści.

    Wiem, że Verbatim Płytka musi być, ale jaki program do tego, skoro to XGD3/


    Nie chciałbym wydawać 50zł na płytki, by je wyrzucić do śmieci, dlatego proszę was o pomoc.




    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Najwyższy czas zaopatrzyć się w iHas-a a do tego dołożyć LT+ 3.0.
    Tak czy siak to nie uniknione,a w taki sposób jak teraz utrudniasz sobie życie.
     
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: FIFA 13 Nagrywanie gry na płyte bez iHasa

    Taka opcja najlepsza ale i tak ludzie wolą kombinować.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Dokładnie,a potem milion tematów,że nie działa im gra XGD3 nagrana zwykłą nagrywarką.
    Wgranie nowego LT i zakup nagrywarki będzie tak czy siak niezbędny,nie każdą grę obejdzie się metodą z mp3.
    No ale cóż,nie nam namawiać kogoś na LT.
     
  6. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    a przy fifie 13 trick z mp3 działa?
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nie dziala niestety musicie sie juz na 100% w ihasa zaopatrzyc :) gry beda wam wywalac info o brudnej scierecce
     
  8. Zendeman

    Zendeman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Nie wprowadzajcie ludzi w błąd pisząc, że na 100% na pewno nie zadziała bez Ihasa, bo to brzmi jakbyście sami te nagrywarki sprzedawali, a na dodatek to nie jest prawda.
    Mi początkowo nie działała. Nagrałem na drugim kompie na jakiejś nagrywarce LG i śmiga. Już jeden sezon za mną.
    Jak komuś nie żal płyt to niech spróbuje na innej nagrywarce, ale zawsze jest spore ryzyko, że nagrywarka również nie da rady.
    Pozdrawiam.
     
    1 osoba to lubi.
  9. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    ja tez mam nagrywarke LG i jak uruchamiam gre to jest czarny ekran i bld odczytu plyty, wiec chyba musze tego ihasa jakos niedlugo kupic
     
  10. arosz88

    arosz88 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    moim zdaniem tez jest potrzebny ihas sam nagrałem zwykła nagrywarka z laptopa nagrało sie bez problemu dalo sie wrzucić na dysk do xa lecz gra i tak nie chodziła z dysku tylko z plyty dodatkowo strasznie muliła. więc usunąłem fife z dysku i zacząłem grac z plyty ale strasznie glośno chodzi napęd, laser co chwile sie przesuwa i do tego wyskakuje błąd autoryzacji płyty. Pozostaje Ci kupno ihasa lub orginała
     
  11. Judzio

    Judzio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja też dziś nagrałem zwykłą laptopową nagrywarką, z wrzuconą topologią na lt 2.0, płytka jakaś najtańsza. Zgrałem na dysk, odpaliłem z włączoną mp3, wszystko ładnie pięknie z tym że można grać tylko trening i mecze towarzyskie. Kariery i turniejów nie da rady, tak jak u większości wyskakuje błąd autoryzacji.
     
  12. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
Wczytywanie...

Poleć forum