1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 13 nagrywanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dudek69, Wrzesień 24, 2013.

  1. Dudek69

    Dudek69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam nagrywarge Liteon ihas 124 i plytke verbatim chce nagrac fife i nie mam pojecia jak to zrobic jaki program jest do tego potrzebny? bardzo bylbym wdzieczny jakby ktos mi wytlumaczyl krok po kroku jak to zrobic :smile: takze nie znam wersji przerobki ma to jakies znaczenie? jesli tak to jak to sprawdzic? z gory dzieki :tennis:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    rev b z lt max wgranym? jak tak to nagrywasz imgburn. Pamietaj bez nagrywarki z lt max lub nagrywarki zgodnej z BurnerMAX v0.15.
     
  4. Dudek69

    Dudek69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rev b z lt max a co to takiego? bo nie znam sie
     
  5. Sliker

    Sliker Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Z tego c oczytałem było już kilka takich tematów w tym dziale i niektórzy użytkownicy pisali że wystarczy jaka kolwiek nagrywarka i trzeba zrobić trick z mp3 i im działa.
     
  6. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    lepiej kupic ihasa obojetnie jaka revizje ustawic dobrze i burner max payload i nie kombinowac taka nagrywarka bedzie kosztowac was w kazdym komputerowym okolo 70 do 80 zł i nagrasz kazda gre ja mam 124-04 revizja du i wszystko nagrywam jak leci i dzialaja wszystkie za nagrywarke dalem 70 zł wiem ze w komputronikach maja revizje c bodajrze i kosztuje 76 zl chyba
     
  7. Dudek69

    Dudek69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    [​IMG]kolego da sie wlasnie nagrywam taka nagrywarka prosze i screen jest
     
  9. Dudek69

    Dudek69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    [​IMG]

    tak kolego masz racje nie nacisnelem burnermax

    i co teraz mam gre fight night champion jak to teraz nagrac?
     
  10. Dudek69

    Dudek69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    f5 ..
     
Wczytywanie...

Poleć forum