1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 13 nie działa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Urbi727, Marzec 10, 2013.

  1. Urbi727

    Urbi727 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kilka dni temu kupiłem od znajomego xboxa z LT 3.0. Gry, które mi dał typu Fight Night Champion, DIRT 3, UFC działają. Natomiast przy próbie uruchomienia FIFY 13 i Crysisa 3, wyskakuje komunikat o potrzebie aktualizacji. Przypuszczam, że chodzi o dasha. Miałem w niej 2.0.12625.0 i zaktualizowałem do 2.0.13604.0, ale nadal to samo. Czy mógłby ktoś powiedzieć jakiego dasha wgrać, by działały te starsze gry jak i te najnowsze? Chyba, że problem nie leży w dashboardzie? Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    fifa wymaga 15574 wiec min ten musisz do tej gry zrobić
     
  4. Urbi727

    Urbi727 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wgrałem dasha 2.0.16197.0 (zanim jeszcze mi odpowiedziałeś) i działa tylko, że po pewnym czasie pojawia się błąd "Nie można autoryzować dysku" -w przypadku Fify i Crysisa. Nie wiem czy to będzie za każdym razem się pojawiać bo na razie nie grałem dłuższy czas.
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    fifa 13 wymaga tez nagrania plyty ihasem co do crysisa 3 to powinno isc z trikiem mp3 jesli paliles zwykla
     
    1 osoba to lubi.
  6. Urbi727

    Urbi727 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a mógłbyś mi dokładnie opisać krok po kroku ten trik z mp3?
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    konfiguracja pena na xboxie potem wrzucasz do kompa wrzucasz krotki plik mp3 zapodajesz muzyke w konsoli z pena lub mozesz tez wrzucic muzyke na dysk twardy, wlaczasz ja niech se leci potem wlaczasz crysisa 3 wbije sie menu muzyke mozesz wyciszyć i już grasz :)
     
  8. Urbi727

    Urbi727 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a "konfiguracja pena na xboxie" chodzi tylko o FAT32 czy coś innego? (sory, nie miałem wcześniej do czynienia z xboxem :) )
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    tak konfigurujesz go w menu konsoli trwa to 2 min czy krocej , jak wrzucisz potem do kompa to wykryje nie wiecej jak 4mb :) po tym poznasz dlatego trzeba najmniejszy plik mp3 wrzucic (u mnie na 2gb penie pokazywalo chyba 3,3 mb wolnego)
     
  10. Urbi727

    Urbi727 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, dzięki wielkie. A jeszcze pytanie, czy ten dash, którego wgrałem jest stabilny, będzie śmigał na wszystkich grach (starszych i nowych) czy wgrać 15574?
     
  11. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nie cofniesz juz sie do 15574 , tak wszystko smiga jedynie dodane youtube i IE z tego co kojarze
     
  12. Urbi727

    Urbi727 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki, pozdrawiam :)

    ostatnie pytanie, czy nagrywarka ihas rozwiązałaby problem na zawsze?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  13. Urbi727

    Urbi727 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ostatnie pytanie, czy nagrywarka ihas rozwiązałaby problem na zawsze?
     
  14. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    co do fify 13 napewno tak(forza 4 ,dragons dogma ,dirt shoutdown i jeszcze jakas gra wymaga ihasa reszta nie) no i wtedy trick mp3 jest niepotrzebny do gier xgd3
     
Wczytywanie...

Poleć forum