1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 13- nie rozpoznana płyta.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez frostek, Wrzesień 26, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. frostek

    frostek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Starachowice
    Pobrałem dzisiaj Fife 13, gra włącza się normalnie lecz po paru minutach wyskakuje komunikat o przetarciu płyty.
    Konsola: Slim 4GB Lt3.0
    Gra: SRT
    płyta: Platinum

    Wie ktoś co można z tym zrobić. Z góry dziękuje za pomoc.

    Pozdrawiam.


    Info Przenoszę- zły dział//Laki88

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kiczo1993

    kiczo1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Musisz nagrać nagrywarką IHAS.
     
  4. Facepalm

    Facepalm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Napisz coś o tym więcej :>
     
  5. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Gry nagrane pod Lt 2.0 z xgd3 uruchomisz włączając muzyke w konsoli lub z pendrive. Odpalasz gre i chodzi elegancko ;]
     
  6. theslimshady

    theslimshady Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale nawet sluchajac muzyki wyrzuca z kariery,jesli zbyt dlugo siedzi sie w opcjach(nie wiem czy jest to jakies losowe, bo czasami wywala po kilku minutach czasami po dluzszym czasie),na te chwile jedyne co mozna w maire spokojnie to towarzyski mecz jesli szybko sie przechodzi do wyboru druzyn
     
  7. miscic

    miscic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam ten sam problem a w dodatku u mnie gdy nagrywalem gre IMGBURN na koncu nagrywania nie bylo SUCCESFULLY i complete tylko VAiled i click to continue i KONIEC . Mysle ze tu chodzi o jakis blad w nagraniu plyty
     
  8. kamileqKSP

    kamileqKSP Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    216
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja mogę spokojnie kilka h pograć z włączoną muzyką w tle.
     
  9. MartinV

    MartinV Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja już wywaliłem na to dziadostwo dwie płyty, na razie się wstrzymam bo myślałem że tylko wstawka Szalony ma problem z "brudną płytą", ale jak widać SRT też "święta" nie jest. Lepiej poczekać kilka dni/tygodni moim zdaniem niż tracić płyty.
     
  10. miscic

    miscic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a na co chcesz czekac kilka dni/tygodni ?
     
  11. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Fifa 13- nie rozpoznana płyta.

    Przecież "brudna płyta " to nie wina wstawki heh

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  12. MartinV

    MartinV Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na jakąś stabilną wersję, nie ma się co telepać na razie, bo dopiero minął jeden dzień od premiery.
     
  13. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    Panie Świeżąk nie obrażaj lepszej z polskich grup, tylko naucz się czytać ze zrozumieniem i nagrywaj xgd3 IHASEM z LT MAX na Verbatimach i odpalaj na LT 3.0
    Trochę pokory nastepnym razem
     
  14. newfloyd

    newfloyd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pytanie do madrych: mam LT 3.0 nagrywarke ihas124-19b z max burner obraz fify wersja "szalony" nagralem to na verbatimie predkoscia 2,4 i lipa w trakcie grania "przetrzyj szmatka" gdzie jest problem??? czy w imgburn zaznaczyc opcje PERFORM OPC???? plyta MKM 003
     
  15. arosz88

    arosz88 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dołączam się do tego
     
  16. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa

    Alert Padają tutaj dziwne pytania nie związane bezpośrednio z grą, a z piraceniem i wypalaniem płyt w związku z czym kosz.

     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum