1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 13 oryginał, a oprogramowanie na xbox.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Flacik232, Luty 23, 2013.

  1. Flacik232

    Flacik232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam szanownych Forumowiczów. Mam przerobionego Xbox 360 Elite, lecz przeróbka jest bardzo stara, fifa 11 działa, lecz 12 już nie, nie wiem jaki to lt. Nie aktualizowałem konsoli. Mam pytanie dotyczące fify 13, czy jeżeli będę miał oryginalną grę to czy normalnie będzie działać? Czy będę musiał wgrywać jakieś dashe albo aktualizacje poprzez pendrive? Konsola nie była podpinana do neta. Czytałem o tym dashu trochę, lecz jestem całkiem zielony:blue:. Mógłby mnie ktoś chociaż troszeczkę oświecić? Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. V2T44

    V2T44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kraków
    Jeżeli nie masz podłączonego neta, to zapewne masz starego dasha, a co za tym idzie - podczas odpalenia FIFY pojawi Ci się aktualizacja systemu (jednak nie wiem, czy jest potrzebna, aby gra zadziałała) z płytki. O to Ci chodziło???
     
  4. Flacik232

    Flacik232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak o to mi chodzi:)). Ah tak więc nie wiadomo :C?
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Fifa 13 wymaga dasha 15574, więc jeżeli masz niższego to będziesz musiał zaktualizować aby działała.
     
    1 osoba to lubi.
  6. V2T44

    V2T44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kraków
    Nie mam przerobionej konsoli, więc nie wiem czy będzie na niej chodziło :/ Ale jeżeli 12 nie działa, to raczej nie będzie sukcesu z 13 :(
     
  7. Flacik232

    Flacik232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okej dzięki bardzo to lecę szukać jak aktualizować dasha :), jeszcze jedno pytanie, jak będę wgrywał nowego dasha to przeróbka usunie się?
     
  8. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    To zależy jakiego obecnie masz dasha i jaką wersję przeróbki.
     
    1 osoba to lubi.
  9. Flacik232

    Flacik232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobre pytanie:D, hah, dobra dzięki za odpowiedź:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum