1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 13 Oryginał a piracka wersja?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patryxbox, Marzec 23, 2013.

  1. patryxbox

    patryxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam.
    Pobierałem już z wielu stron niby piracką wersję fify13 i we wszystkich wersjach(3) wywala błąd przy wyborze meczu. Z komentarzy wynika, że większość osób które pobrały tą grę ma ten sam błąd.

    I moje pytanie brzmi następująco:

    1.Czy macie piracką wersję działającą .? ( jeżeli tak prosiłbym o link do pobrania)
    2.Czy jeżeli pożyczę od kolegi wersję oryginalną i zainstaluję ją na xboxie a potem do rozruchu będe używał pirackiej gry w której niedziała wybór meczu tylko samo menu to by zadziałała gra?

    Proszę o odpowiedz...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Masz źle nagraną fifę.
    Musisz mieć ihasa, chociaż ja nagrałem na lg i śmiga równo. Dużo osób ma taki objaw jak ty i jest to właśnie wina nagrywarki ;)
     
  4. patryxbox

    patryxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    a odpowiesz na 2 pytanie?
     
  5. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Będzie działać ;)

    Pomogłem ? Daj Przydatne ;)
     
  6. patryxbox

    patryxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    jak będzie działać to dam :)
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28109
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Co Ty piszesz...
    Co mu to da, że zainstaluje grę na dysk z oryg. płyty, skoro do grania będzie używać płyty źle nagranej, też mu się wysypie bo płyta XGD3 jest weryfikowana w napędzie...
     
  8. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Ja już tak robiłem, że wgrałem na dysk grę z oryginały, a potem wsadziłem kopię zapasową do napędu nagraną nagrywarką lg i jakoś działało.
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ale nie fife 13 , a po za tym co ma instalacja do plyty (bo ona jest weryfikowana a nie zawartość z HDD)
     
  10. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28109
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Żadnej gry z XGD3 tak nie zweryfikujesz, tym bardziej FIFY13 z CIV... Tak jak napisał kolega wyżej. weryfikowana jest płyta a nie pliki, które są zainstalowane na HDD.
     
    1 osoba to lubi.
  11. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    No to przepraszam za błąd ;)
     
  12. wielkiszu5

    wielkiszu5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc tak spróbuję Ci pomóc bo ostatnio sam się z tym męczyłem.
    Co do 1 pytania powiem Ci tak:
    musisz nagrać obraz nagrywarką z iHasem wtedy będziesz pewny ze bedzie normalnie smigalo; jak nagrywalem zwykla nagrywarka to przy wyborze meczu rowniez mialem zwiechy; gra zawieszala sie rowniez kiedy odpalilem fife bez dysku lub pendriva, zauwazylem ze musisz gdzies miec autozapis na dysk lub pendrive ( nie wiem czy tak jest ale u mnie tak bylo ); a co do linka to chyba na forum nie mozna podawac mowimy tutaj o kopii zapasowej z Twojej orginalnej gry :cool-new:
    Co do 2 pytania:
    tak jak kolega napisal wczesniej zabezpieczenie XGD3 jest weryfikowane w napedzie wiec i tak **** ;p

    Moje rozwiązanie:
    Kupic nagrywarke z Ihasem an allegro (70 zl) i miec problem nagrywania plyt z glowy na dlugi czas :)

    Pozdrawiam mam nadzieje ze pomoglem
     
  13. patryxbox

    patryxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    dzięki wszystkim za pomoc. szkoda ;/
     
  14. patryxbox

    patryxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  15. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    pytaj czy rewizja B
     
  16. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    To revizja C jak widać po komentarzach.. bedzie działać z Burner Max Payload, ale nie da się w tej wersji nagrywarki na stałe zmienić FW... ja osobiście nie kupiłbym tego bo wiem że z Payload'em jest sporo problemów i nie wszyscy nagrywają tak jak to jest z rev. B i zmienionym FW w nagrywarce.
     
  17. patryxbox

    patryxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    To napiszecie lub dacie mi linka do jakieś dobrej nagrywareczki >? :3
     
  18. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    zobacz w komputroniku lub proline oczywiście pytaj czy mają jeszcze rewizje B
     
Wczytywanie...

Poleć forum