1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA.13.PAL.XBOX360.EndyNicM

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Turin, Wrzesień 23, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    [​IMG]


    Alert Nie pytać czy jest PL bo tam nie ma języka PL //-=SETH=-
    Posiadając L.T 3.0 i niższy dash, przy próbie aktualizacji nie usunie wam przeróbki - to tak na przyszłość//~z0nk31



    Edit Wydanie IND prawdopodobnie jest to samo tylko przepakowane:
    Fifa.13.XboX360.PAL.Multi4-iND
    REGiON: PAL
    JĘZYK: ENG
    XGD3: TAK
    UPDATE: TAK 15574

     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Zendeman

    Zendeman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Cóż ciężko było znaleźć tą wersje do pobrania, ale już ściągam. Ok. 13-14 dam znać czy działa.
    Co ciekawe na wielu stronach komentują wstawkę jako "fake".
    Ale to prawdopodobnie tylko miejscowe trole. :D
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Poczekam na pl :)

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1509
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jak ktos pogra;) prosilbym o napisanie jak kariera wyglada w tej edycji co uleglo zmianie;p
     
  6. arcyciekawe

    arcyciekawe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć! Turin, wiesz, czy po przerobieniu obrazu na LT 2.0 można instalować nowego dasha bez utraty przeróbki w konsoli? Pozdrawiam!

    Jest wyraźnie napisane w pierwszym poście
    ~z0nk31
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie stracisz przeróbki

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. drdude

    drdude Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Juzef: weź i idź się prześpij , jak sciągnąłem tą grę z xbox-sky to już taka była nie trzeba było jej rozpakowywać, był plik .dvd i 84 pliki w iso, wygląda to mniej więcej tak FIFA.13.PAL.XBOX360.EndyNicM.iso.002 itd.

    Ja posiadam rgh i potrzebuję to scalić w jeden plik bo napędu dvd nie mam...

    ~akir & klekotpl - dziękuję
     
  9. klekotpl

    klekotpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    torun
    z tego co napisalem zrozumial kolega ktory ma ta gre i wie o co biega a ty piszesz takie *******y nie bedac nawet w temacie cytuje "To nie wiem, wygląda to tak jakbyś rozpakował te 84 paczki wyszedł ci z tego jeden obraz iso który znowu rozpakowałeś ;p" jak mozna rozpakowac obraz iso????? daj sobie spokoj-pozdrawiam
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Normalnie obraz iso wyapkowac można, na pliki xex majac zawartość . Ewentualnie winrarem majac filmik dvd, to nie gra xbox 360

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  11. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zamykam temat bo sie zaczyna burdel robić. Jak wyjdzie poprawna wstawka to zostanie otwarty.

    Info EDIT:
    Otwieram!
    Uwaga w sieci znajduje się jeszcze stara wersja nie działająca, jest też repack (dobry) wersji EndyNicM oraz
    wydanie Fifa.13.XboX360.PAL.Multi4-iND które radziłbym pobrać :)

     
  12. kamileqKSP

    kamileqKSP Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    216
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli jak, bo nie ogarniam?

    Wersja od EndyNicM działa?
     
  13. Zendeman

    Zendeman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Mam wersje od EndyNicM nagrałem ale mam błąd ściereczki jak w f1 2012.
    Poza tym ABGX już coś grymasił przy sprawdzaniu.
    W f1 wystarczyło nagrać 2 raz i poszło, więc chyba spróbuje ponownie.

    Edit: jednak oszczędzę tą ostatnią płytę,bo pobieram już tą wersję Multi4-iND.
     
  14. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    720
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Pewnie działa, tylko trzeba wiedzieć jak ją scalić ;P

    iND często ma nuki za "stolen.from.p2p", więc teraz też pewnie wzięli iso od EndyNicM
     
  15. lamparcicho

    lamparcicho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    po czym poznać wersję, która nie działa? ściągnąłem rano jakąś z warezu i po nagraniu i odpaleniu pojawia się ekran początkowy, napęd przestaje pracować i wyskakuje komuniakt o błędzie
     
  16. WM66

    WM66 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pobrałem nagrałem na płytkę Verbatima DL i po włożeniu do xboxa dostaję komunikat że nie można odczytać płytki, proszę o przetarcie płyty :/ Miałem tak samo z Prototype 2. Wie ktoś o co kama ??
    ps; To jest FIFA13 nie żaden fake można śmiało pobierać.
     
  17. Dudek

    Dudek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2007
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gra działa. Zagrałem właśnie 3 mecze w karierze, porobiłem kilka transferów. Wstawka jak najbardziej okej. Linki miałem z innego źródła.
     
  18. MeDiuM PL

    MeDiuM PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem co WM66 i Lamparicho .To samo po włożeniu i odpaleniu gry gram 10 min i mi "wyrzuca" płytę . Spróbuje pobrać jeszcze tą wersje Multi4-iND.
     
  19. DARL ELDA 17 PL

    DARL ELDA 17 PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ma ktos linki do wersji innej niz EndyNicM? bo ta wersja scina konsole.
     
  20. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Sprawdzał ktoś wersję Multi4-iND? Jak tak to proszę o info czy wszystko ok.
     
  21. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1509
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    wszystko OK:) na wielu forach pisze... to wydanie scenowe a nie u henka w piwnicy:)
    Ps. Jak wrazenia po nowej fifie?
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum