1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 13 PL błąd w abgx, nagrana Ihas 124b

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bartek1, Październik 6, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Bartek1

    Bartek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    Pobrałem 3x Fifa 13 w wersji językowej po polsku. Wrzuciłem każdą do programu abgx. I wyskakuje mi błąd CRC:
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
    Czy wasza fifa 13 wygląda tak samo w abgx?
    Czy mam nagrywać? Nagrałem tą z pierwszego obrazka Ihasem i nie działała.
    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zależy jaki błąd. Jeśli o braku informacji w bazie danych to tak, mozna nagrywac. A przyczyną nie działającej gry mogą być złe ustawienia Eepromu Ihaasa pod płytke.

    EDIT: Nie zaśmiecaj prosze działu tworząc dwa takie same tematy. Tamten, który utworzyłeś wcześniej też każdy widzi. Nie ma potrzeby tworzyć nowego tematu z tym samym problemem jeszcze raz.
     
  4. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Bartek wrzuć link do screenów z błędami bo nic nie wyświetla!
     
  5. Bartek1

    Bartek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    Dodałem zdjęcia do pierwszego postu w tym temacie. Nagrałem Fife 13 tą z pierwszego obrazka. Czy wszystko jest dobrze??
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    po pierwsze te screeny sa robione w trakcie sprawdzania wiec nic to nam nie mowi po drugie masz komunikat na czerwono a to znaczy ze cos jest z obrazem nie tak
     
  7. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Drugi oraz 3 Obraz jest dobry. Teraz powiedz na jakich plytach nagrywasz to podam ci poprawne ustawienia Eeprom. Wypalisz i bedzie działać
     
  8. Bartek1

    Bartek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    Nagrałem, zainstalowałem i gdy włączyłem karierę to wyłączyło mi konsolę. Co mam dalej robić? Oczywiście nagrałem Ihasem na Verbatimach. Proszę o pomoc.

    Dzięki za pomoc! Okazało się, że źle zrobiłem flash Ihas'a. Użyłem poradnika ze strony:http://http://forum.programosy.pl/x360-poprawne-nagrywanie-xgd3-modyfikacja-nagrywarki-vt128831.html. Nie było tam dokładnie wytłumaczone i stąd ten błąd. Obejrzałem poradnik na youtube i zrobiłem wraz z nim. Teraz wszystko super działa. Dzięki!!


    Info Nie pisz post pod postem


    Alert CLOSE//Laki88

     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum