1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 13 pokazuje błąd w agbx

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez ILCZYN, Październik 6, 2012.

  1. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Cześć.
    Pobrałem z torrentów już 6 kopii FIFA 13 PO POLSKU i za każdym razem w agbx wyświetla mi się coś takiego.
    Screen.
    Za każdym razem wygląda to niemal tak samo.
    Raz nagrałem, iHasem oczywiście, i po włożeniu płyty do XBOXa nie czyta jej.
    Co mam z tym fantem zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    sciagnij z normalnego torrenta polecam tnttorrent.info plik SRT
     
  4. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Mam 6 kopii z tnttorrent kolego :)
     
  5. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    troche dziwna sprawa, bo ja mam pierwszą lepszą z tnt (nazwa folderu: FIFA 13 RUSSOUND) i normalnie działa a i abgx zadnych błędów nie wykryłwa.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    skopany rip
     
    1 osoba to lubi.
  7. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Za chwilę wrzucę screeny z abgx z 3 kopii które zostawiłem na dysku.

    Kopia 1:
    [​IMG]


    Kopia 2:
    [​IMG]


    Kopia 3:
    [​IMG]

    Czy którąś z nich mogę nagrać?
     
  8. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    2 i 3 są OK spokojnie można wypalać
     
    1 osoba to lubi.
  9. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
  10. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wystarczy że to zrobisz

    ImgBurn > Setting > zakładka I/O > Page 2 > Buffer size zwiększ do 512

    w zakładce > Write zaznacz Perform OPC Before Writing

    ustaw prędkość 4x (mozesz odznaczyć 'Verify')

    płyta Verbatim i jedziesz z koksem : D
     
    1 osoba to lubi.
  11. Bartek1

    Bartek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    Nagrałem, zainstalowałem i gdy włączyłem karierę to wyłączyło mi konsolę. Co mam dalej robić? Oczywiście nagrałem Ihasem na Verbatimach. Proszę o pomoc.
     
  12. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Okazało się że kolega źle wgrał sterowniki do iHasa, teraz wszystko działa!
    Dziękuję wszystkim za pomoc!
    Można zamknąć!
     
  13. arturk

    arturk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pozwole sie podpiac pod temat.
    Sciagalem fife juz z 3 roznych zrodel i za kazdym razem po zagraniu paru minut wyskakuje blad z czytaniem plyty. Rozwiazywal ktos juz taki problem?
    Lt 3.0
     
  14. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Odp: FIFA 13 pokazuje błąd w agbx

    Nagrywasz IHASem, czy przechodzi weryfikację?
    Sprawdzasz obraz w abgx?

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  15. arturk

    arturk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywane zwyklym LG ale do tej pory wszystkie gry smigaly.
    Pozyczylem od kolegi plyte z ta gra, u niego dziala bez zarzutu, a u mnie i w tym przypadku blad odczytu plyty po kilku minutach.
     
  16. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Odp: FIFA 13 pokazuje błąd w agbx

    Fifa 13 posiada zabezpieczenia CIV tak jak Forza 4 i kilka innych gier do ich nagrania potrzeba nagrywarki IHAS. U kolegi może działać bo ma w konsoli napęd Samsung lub Hitachi.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum