1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 13 problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Decade, Październik 5, 2012.

  1. Decade

    Decade Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, nagrałem dziś FIFE 13 pobraną z torrentów. 8,13 GB, wszystko jak powinno być pod XGD3. Programem IMG Burn nagrałem ją na płyte Verbatima zgonie z poradnikiem z tego forum. Wszystko pięknie, sprawnie. Włożyłem do Xboxa (Arcade, przerobiony na LT 3.0), pograłem dosłownie 3 minuty i pojawia się komunikat że nie odczytuje płyty. Co można na to poradzić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    To ze pewnie ihas nie nagrales.
     
  4. Decade

    Decade Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czytałem że gry nie muszą być nagrane iHASem żeby można było grać z płyty. Jest gdzieś lista gier które mają taki wymóg?
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Nie ma takiej . Jakbys poczytal to na ihas na slabych plytach jest problem. U mnie bez ihas na tlukli mase plyt i nie chcialo chodzic. Mp3 fix nie wiem czy pomaga i instalacja na dysk.
     
  6. Decade

    Decade Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No słaba płyta to wiem dlatego zawsze Verbatim. Myślałem że starsze gry pod XGD2 na przykład można nagrać bez iHasa bo czytam że ludziom chodzą normalnie inne gry niż akurat FIFA 13 w tym przypadku/
     
  7. michasL

    michasL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Było mnóstwo takich tematów
     
  8. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Fifa pewnie ma cos ala civ . Jak to ea z ms lubi lepiej takie lepsze gry zabezpieczyc lepiej. Szukaj kopi ihas lub orginal.
     
  9. Decade

    Decade Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bo z tego co się orientuje to FIFA 12 normalnie śmigała bez iHasa, ciekawi mnie jeszcze jak FIFA Street z tego roku. No co do 13 to muszę chyba rzeczywiście nagrać iHasem.
     
  10. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zamykam
     
Wczytywanie...

Poleć forum