1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 13 problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kubatro123, Październik 10, 2012.

  1. Kubatro123

    Kubatro123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Mam problem z FIFĄ 13. A mianowicie nie włącza się, a po chwili każe mi otworzyć napęd, jakby nic tam nie było. Najpierw wypalałem ją ja w programie IMGBurn. Masa błędów i oczywiście nie działało. Potem poprosiłem fachowca, który często wypalał dla mnie płytki. Powiedział, że może nie zmieniłem tego formatu z LT 3.0 na 2.0 (bo prawdopodobnie taki mam). Wypalił mi ją dzisiaj, bez żadnych błędów, w innym programie i znowu nie działa (również kazało mi wyjąć płytę, jak wtedy kiedy ja ją wypaliłem). Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kusasfull

    kusasfull Banned

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    ...

    Skąd ściągałeś jak z *******.org to napewno nie będzie działało bo sam nagrywałem tą wstawkę ihasem i tak samo nie działało
     
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    z tnttorrent.info wstawka SRT śmiga bankowo
     
  5. Kubatro123

    Kubatro123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągałem wchodząc na darkwarez.pl i tam jest masa tych linków. Już nawet nie pamiętam, jaki to był.
     
  6. michasL

    michasL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Trzeba iHas nagrywac, masa tematów na temat fify bylo juz
     
  7. Kubatro123

    Kubatro123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale to może być problem tej gry ściągniętej, czy po prostu to jest jedyny program z którego wypali?
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    to nie program tylko nagrywarka a obraz mozesz sprawdzic w abgx
     
  9. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
Wczytywanie...

Poleć forum