1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 13 problem!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fanatyk00, Listopad 3, 2012.

  1. fanatyk00

    fanatyk00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema wszystkim pisze w takiej sprawie mam konsolę Xbox360 przerobioną na LT 3.0.Nagrałem gierkę Fifa 13 przez program ImgBurn z prędkością 2.4 tak jak ludzie zalecają nagrywać.Podczas instalacji nie wyskoczył żaden błąd.Po włożeniu i uruchomieniu gry włącza sie ok zagram meczyk i wyskakuje żeby przetrzeć ściereczka płytę i uruchomić konsolę od nowa.Dodam ze inne nowe gry typu F1 2012,Medal of Honor Warfigter działają bezproblemowo.W takim razie w czym tkwi problem?Mam nadzieje ze ktoś pomoże mi ten problem rozwiązać
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: Fifa 13 problem!!!

    musisz nagrac IHasem .

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Fifa 13 problem!!!

    Jest to cos jak w forza 4 musisz nagrać ihasem, inaczej nie zadziała

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  5. fanatyk00

    fanatyk00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziwne ze u mnie nie chce działać kumpel nagrał sobie to samo w taki sposób jak Ja i jemu działa a Mi nie.Dodam ze on nie nagrywał IHasem.Tylko dla tej jednej gry kupować nowa nagrywarkę?Szkoda trochę Mi kasy:(
     
  6. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: Fifa 13 problem!!!

    To kup nowa gre...
    nie dla jednej . Teraz te nowsze gry pewnie.juz bede potrzebowaly IHasa, mi tez bylo szkoda kasy ale kupilem i jestem bardzo bardzo zadowolony .



    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum