1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 13 reklamacja gry (blokuje konsolę).

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez hazardzik, Październik 10, 2012.

  1. hazardzik

    hazardzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,

    Czy ktoś z was kiedykolwiek składał reklamację na grę?

    Ja jestem do tego stopnia wku...., że chyba to zrobię.
    Po skończeniu pierwszego sezony w trybie kariera, w momencie gdy chcę sfinalizować zakup obojętnie jakiego zawodnika, gra wiesza konsolę.
    Czytałem na innych forach, że inni gracze zetknęli się z podobnym problemem.
    Oczywiście czyściłem pamięć, usunąłem grę z dysku, pousuwałem dodatkowe pliki, ale nic nie pomogło.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    To błąd gry każda go ma nie tylko twój egzemplarz


    Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
     
  4. hazardzik

    hazardzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No to chyba czas coś z tym zrobić. Elektronicy coś się spóźniają z patchem.
     
  5. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Nie potrzebne wywieranie presji na EA może zaszkodzić ,naprawia to, a dodadza inne błędy (czasem tak się zdarza, cierpliwosci ).

    Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
     
  6. sunshine07

    sunshine07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przedwczoraj spędziłem pół godziny na infolinii EA, w celu dogadania się z panią na temat swojej FIFY 13. Blokuje mi grę po włączeniu meczu, po odłączeniu dysku i graniu z samej płyty gra zacina się już przy kliknięciu "SZYBKI MECZ". Wcześniej opisałem swoje problemy na helpldesku i miałem już numer sprawy. Podejrzewam, że gdybym wybrał tą opcję, gdzie dzwoni się z nowym problemem, to zajęłoby to jeszcze więcej czasu.

    Wnioski takie: pani poleciła mi sprawdzenie gry na innej konsoli, żeby wykluczyć ewentualne problemy ze sprzętem. Szczerze - miałem problemy z zapchanym dyskiem, ale wszystko wróciło do normy i śmiga idealnie, więc wnioskuję że jednak problem jest w grze. Wszystkie tryby prócz meczu działają: w trybie kariery - symulacje, transfery itd. , tak samo gry treningowe i arena.

    Zobaczymy co dalej. Zresztą - nie wiem czy czytaliście:FIFA 13 Update | EA SPORTS Football
     
  7. amaavel

    amaavel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    da sie jakos obejsc to zawieszanie sie konsoli po sezonie? ;///// ja jestem w gorszej sytuacji bo nie mam dostepu do sieci na konsoli i nici z aktualizacji ;( nawet nie mozna sezonu nastepnego rozegrac ...
     
  8. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Nie ma takiej mozliwosci.

    Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
     
  9. amaavel

    amaavel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    UWAGA UWAGA! Nie wiem czy to jest rozwiazanie i jak to wygladalo u innych, ale u mnie po sezonie przed meczem o superpuchar z PSG w lidze francuskiej, moja druzyna przy okazji spadla do drugiej ligi :p dokladnie 2 sierpnia 2013 gra sie zawieszala dzien przed tym meczem po nacisnieciu "Dalej" nic nie dawalo ponowne uruchomienie, ale ...
    po prostu wszedlem w kalendarz i zrobilem symulacje do meczu i jakos sie udalo, nie zawiesilo gry znowu i teraz moge grac dalej, normalnie robilem trasfery i juz jestem w polowie sezonu ...
     
  10. hazardzik

    hazardzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Cały czas lipa...
    Większego badziewia nie widziałem.
    Forsa wydana, a grać nie można.
     
  11. tomek-kun

    tomek-kun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kwiecień i nadal nic nie wiadomo. Szukam informacji na necie o jakichś poprawkach do gry Jednak nadal nic. Neta na Xboxie też nie mam. Więc mam nadzieje że udostępnią poprawkę online. Nie po to pół roku temu wydawaliśmy tyle kasy. Jak ktoś coś wie to proszę o jakiś kontakt. Bo jestem już tym mocno zbulwersowany.
     
  12. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    ea wam dało jak zawsze nie do końca przetestowany produkt jak widać nie spieszy im się z patche. A jak nie działa to bym sprzedał w cholere:)
     
  13. tomek-kun

    tomek-kun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Działa. Tylko że jak się zawiesza to można się wkurzyć bo już nic się nie zrobi. Autosave często jest pół roku do tyłu. Tak więc kicha. Dziwi mnie to że w pół roku nie można wyeliminować kilku błędów. No chyba że się nimi nie przejmuje bo kasę się już na sprzedaży zarobiło. Tylko że w ten sposób traci się klientów ponieważ ja i kilku moich znajomych Fify 14 na pewno już oryginalnej nie kupimy. Cokolwiek by to znaczyło:D
     
  14. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Z tego co koledzy mowią w wersji ps3 nic takiego nie ma i gre skończyli.
     
  15. tomek-kun

    tomek-kun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tu już połowa lipca a ja nadal nie znalazłem na necie żadnego patcha który naprawia błędy z zawieszaniem się konsoli. Jak ktoś coś znalazł to proszę o jakąś odpowiedź. Wczoraj przeglądałem płytki z grami i natrafiłem na fifke. Więc postanowiłem znów odświeżyć temat. Może już ktoś wyczarował jakiś sposób który zniweluje wszelkie błędy. Pozdro

    PS Może EA jest zajęta Fifą 2014? .
     
  16. Brajley

    Brajley Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Przecież już dawno patch wyszedł co naprawił ten problem ....
     
  17. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    no raczej watpie bo mam wszystkie patche a i tak musze save wywalac za kazdym razem zeby FIFA odpalila... a gram raz na kilka tygodni
     
  18. tomek-kun

    tomek-kun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to podaj namiar na tego patcha.. Strasznie to wszystko irytujące.
    Wywalasz save'a i grasz od nowa? Grałem łącznie dwoma klubami i za każdym razem dzieje się to samo. Konsola zawiesza się przykładowo na jednym savie 21 sierpnia i tak jest po każdym uruchomieniu. Ea powinna nam wypłacić pieniądze za uszczerbek w nerwach :)
     
  19. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    za kazdym razem musze wywalic profil i tworzyc go na nowo bo ta "cudowna, super" gra sie wiecznie wiesza i nie dziala... to jest najgorsza FIFA od bardzo dawna
     
  20. tomek-kun

    tomek-kun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli usuwasz wszystkie save'a i grasz od nowa czy kopiujesz je w jakiś sposób na inny profil?
    Podobno pracują nad 2014. To tylko pokazuje jak bardzo nas szanują. Poprzednia wersja jest wadliwa a oni pracują nad kontynuacją.
     
  21. l33t

    l33t Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    274
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Pewnie cie to zaskoczy, ale EA Sports co roku "daje" nam nową FIFE (plus kilka innych produkcji w takim właśnie cyklu wydawniczym).

    /Wysłane z telefonu/
     
Wczytywanie...

Poleć forum