1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 13 - Sposób na karierę bez iHASa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez __FRIX__, Wrzesień 27, 2012.

  1. __FRIX__

    __FRIX__ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Frydek, Katowice, Poland
    Witam
    Jako świeżak jestem zmuszony napisać w tym dziale.
    Od wczoraj trudziłem się uruchomieniem trybu "Kariera" w FIFIE 13, sporo płyt poleciało do kosza, bo nie posiadam LiteONa IHASa.
    Męki jednak opłaciły się i dziś o 14:00 w końcu uruchomiłem tryb kariery.
    Poniższy opis był testowany na dwóch konsolach LT 3.0 z najnowszym dashem (alfa).
    Płyta OMEGI, nagrywarka zwykła Samsunga (dokładny model jak ktoś jest ciekaw TSST-Corp SH-S223C), Overburn w IMGBURNie (na Turncate zarówno w Clone jak IMG nie pójdzie - będzie ryczeć o autoryzację), 97% wywali błąd, klikacie anuluj.
    Później instalujecie FIFĘ z tej płyty na HDD za pomocą triku z MP3 (na pendrive wrzucacie mp3-kę, odtwarzacie ją w tle i instalujecie grę na HDD)
    Po zakończeniu instalacji należy wyczyścić cache (Pamięć podręczną)
    No i później gracie sobie w trybie kariery :) Nie wywala błędu z autoryzacją dysku! :)
    Wypaliłem już tak 3 płyty i z wszystkich działa - testowane tylko na OMEGAch, gdyż u mnie na wsi innych nie ma.
    Pozdrawiam, może to gdzieś ktoś przyklei, mam nadzieję, że się przyda.

    Podsumowując:
    -Wypalacie
    -Instalujecie na HDD (trikiem z MP3)
    -Czyścicie Cache
    -MP3 w tle polecam wyciszyć na playerze xboxowym (u mnie ona musi być włączona jeśli chce się grać w trybie kariery)
    -Uruchamiacie i gracie.
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ogi

    Ogi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A
    Witam, mam pewien problem związany z fifą, chciałbym zrobić tak jak ty lecz podczas instalacji gry na pen drive w 50 % wyskakuje problem że trzeba przeczyścić płytkę szmatką, po prostu błędy w czasie instalacji co moge na to poradzic?
     
  4. bdg15

    bdg15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam jestem nowy i mam problem z fifa 13. wypalilem przez imgburn płyta sie wypalila zainstalowalem na dysk aktualisowało sie wszystko a jak chce uruchomić gre to wyskakuje płyta jest nie obsługiwana lub lub brudna co zrobić POMOCY. \dziękuje
     
  5. __FRIX__

    __FRIX__ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Frydek, Katowice, Poland
    Kolega miał problem z instalacją na HDD 53% i ten komunikat, wpadł do mnie ze swoim dyskiem i w jego przypadku udało się zainstalować z płytki którą nagrywałem metodą Turncate w CloneCD - dziwny przypadek: zainstalować dało się z tej nagranej Turncatem, a grać w trybie kariery tylko z tej wypalonej Overburnem w IMGBurnie.
     
  6. Quba123

    Quba123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A jest jakiś sposób na karierę w FIFA 13 dla osób, które nie mają dysku? Próbowałem grać z mp3 z pendrive, ale w czasie uruchamiania się szybkiego meczu wyskakuje komunikat "sprawdzanie połączenia" po czym konsola się zawiesza (mp3 przestaje grać) i trzeba wyłączyć konsolę z panelu, bo pad nie reaguje. Oczywiście próbowałem grać bez logowania do Xbox Live. W karierze dni w kalendarzu normalnie mijały, bez żadnych błędów (przynajmniej kilka).
     
  7. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Nie wiem z czym macie problem Posiadam wersje SZALONY, nagrane na verbatimie x3, na zwykłej nagrywarce w lapku. Nic się nie zawiesza i nie wyskakuje żaden błąd
     
  8. Quba123

    Quba123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No to jesteś jakimś wyjątkiem, bo ja też nagrywałem na lapku tą samą wersję FIFY co ty i mi wyskakuje błąd ze szmatką ;/
     
  9. __FRIX__

    __FRIX__ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Frydek, Katowice, Poland
    Jesteś chyba pierwszą osobą, której to działa w ten sposób ;)
     
  10. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Posiadam ihasa, ale tanio mam verbatimy i zawsze wpierw na lapku sprawdzam. Gram kariere Chelsa i naprawdę chyba już z 10 meczy ograłem i jest wszystko ok
     
  11. exterberra

    exterberra Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Olsztyn
    mi dalej wyskakuje blad autoryzacji chociaz dluzej troche niz normalnie ;/ ta muzyka z pena ma glosno grac?
     
  12. Gładki

    Gładki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomocy! zakupiłem dzis fife13 na lt.3,0. Kazało aktualizować konsole i tak zrobiłem. Zatrzymało aktualizacje systemu i nic nie moge zrobić kod statusu 396B-3CD6-2800-0F00-C000-OO34
     
  13. __FRIX__

    __FRIX__ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Frydek, Katowice, Poland
    możesz sobie całkowicie ją wyciszyć suwakiem tam w playerze :) nie musi jej być w ogóle słychać - ma tylko "pracować" w tle :)
     
  14. MCCiura

    MCCiura Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Police (Szczecin)
    Nagrałem tak jak pisałeś i mam "Nierozpoznawalny dysk" ...
     
  15. you8

    you8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie niestety też kiepsko.
    Gra nagrana w trybie overburning (bez ihas oczywiście), zainstalowana w 100% na pendrive, odpalona mp3 i nadal problem z autoryzacją.

    Poz.
     
  16. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3221
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Trick MP3 na LT 3.0 jest już znany na forum od jakiegoś czasu. Niektórym to działa niektórym nie.
    Koszyczek

     
Wczytywanie...

Poleć forum